Nio EP9 e o'o ile 258 km/h. Fa'atonu? Pe vaai foi ia te ia.

Anonim

I le tasi fonotaga, amata le NextEV seti ni faamaumauga fou se lua i luga o le Circuit of the Americas (Texas, USA) ma lana Nio EP9 fou.

Afai e te fou i le Nio EP9, o le ae iloa o le taʻavale taʻavale eletise sili ona saoasaoa i luga o le Nürburgring Nordschleife, ma na tuʻua ai faʻataʻitaʻiga e pei o le Nissan GT-R Nismo ma e oʻo lava i le Lexus LFA Nürburgring Edition.

Faʻafetai i afi eletise e fa, o le Nio EP9 e mafai ona atiaʻe le 1,350 hp o le mana ma le 6,334 Nm o le torque (!). Ma talu ai o se eletise, o le NextEV foʻi faʻasalalau le lautele o le 427 km; e 45 minute e fa'aola ai ma'a.

Nio EP9 e o'o ile 258 km/h. Fa'atonu? Pe vaai foi ia te ia. 20105_1

GENEVA ROOM: Le Dendrobium e le manaʻo e na o se isi taʻavale taʻavale eletise

Ina ia faʻamaonia e le gata o le faʻatinoga ae faʻapea foʻi ma le faʻaogaina tutoʻatasi o le Nio EP9, NextEV na ave i le Circuit of the Americas i Austin, Texas. E pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio o loʻo i lalo, na mafai e le Nio EP9 ona ufiufi le 5.5 km o le taamilosaga i 2 minute ma 40 sekone leai se avetaavale , ma i le ogatotonu na ausia le saoasaoa maualuga o le 258 km / h.

Ae ui i lea, e pei lava o le alualu i luma o tekinolosi faʻaonaponei tutoʻatasi, i le matagaluega o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina e tagata. I le faʻamalositino lava e tasi ae faʻatasi ai ma se avetaʻavale i le uili, o le Nio EP9 na faʻatulagaina se faʻamaumauga fou o le matagaluega ma le taimi o le 2 minute ma le 11 sekone, e oʻo atu i le saoasaoa o le 274 km / h. O loo pule pea tagata. Ae…

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili