Lexus GS F: Ta'avale ta'aloga Iapani ua uma ona tau i Potukale

Anonim

Fa'aalia i le 2015 Detroit Motor Show, Lexus GS F ua avanoa nei i Potukale. Iloa tau o le fa'ata'ita'iga ma fa'amatalaga.

O le GS F fou o le peti fou lea mai le vaega ta'aloga Lexus. I fafo, o le taʻavale taʻavale o loʻo i ai se muscular design e leai se masalosalo e uiga i faʻamoemoega o lenei ...

Va'ai fo'i: Lexus LC 500h ua fa'ailoa mai ile afi fa'atosina

I lalo o le pulou, o le GS F o loʻo i ai le 5.0 lita atmospheric V8 poloka, ma le 477 hp o le mana ma le 530 Nm o le maualuga maualuga. O le 8-saosaoa otometi faʻasalalau e faʻatagaina ai auala faʻaoga eseese e fa: masani, Eco, SPORT S ma SPORT S +, o le mea mulimuli na faʻamoemoe faapitoa mo le faʻaogaina i luga o taʻaloga. O nei mea uma e maua ai le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 4.6 sekone ma le maualuga maualuga o le 270 km / h (faʻatapulaʻa eletise).

O le faʻataʻitaʻiga Iapani o loʻo faʻapipiʻiina foʻi ma le Lexus Safety System + na faʻalauiloaina talu ai nei, lea e faʻaogaina ai le radar millimeter-wave faʻatasi ma se mea pueata i luga o le matagi. O lenei faiga e tele-galuega e aofia ai galuega eseese e pei o le Pre-Collision (PCS), Lane Departure Warning (LDA) ma le Automatic High Peak System (AHS), ma isi.

Lexus GS F, talu ai nei na tatalaina i le Autódromo do Algarve, o loʻo avanoa mo le oka mai € 134,000.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili