E fa'afefea se Nissan LEAF… e mafai ona liua?

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu nei o se foafoaga o Nissan lava ia, ma le faʻamoemoe e faʻailogaina se faʻailoga taua i le faʻatau atu o le eletise, i Iapani, talu mai lona faʻalauiloaina i le 2010 - leai se mea e sili atu, leai se mea e itiiti ifo i le 100,000 iunite na tuʻuina atu.

O le tuʻuina atu o lenei suiga fou ma fou o le taʻutaʻua 100% faʻataʻitaʻiga eletise, lea na faaigoaina o le Leaf Open Car, na faia i le Aso Faraile nei i Tokyo, i le taimi o se fonotaga ma le tusa ma le 100 tagata, lea na taʻua ai le autu. le "sosaiete e le fa'aosoina".

E ui lava e aunoa ma le faʻaalia o le tele o suiga na faia i le Nissan Leaf, lea na mafua ai ona leiloa le taʻavale e le gata i le taualuga, ae faʻapea foʻi ma faitotoʻa pito i tua, ae ui i lea, na faʻaumatia e Nissan le miti a tagata faʻatau o lenei lomiga, e ala i le faʻamautinoaina o le o le iunite ua tatalaina nei o se galuega tulaga ese ma o le a le fa'atauina atu.

Nissan Leaf Tatala Ta'avale 2018
Na e fiafia i ai? Ua galo! Ua na'o se ta'avale fa'aalia, lea fai mai Nissan, i le taimi nei, e le'o mafaufau i le gaosiga

O le fefinaua'i o Murano CrossCabriolet ma le fa'asalalauga Laulau

Manatua ua uma ona faia e Nissan se faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, fatuina o le Cabriolet version o le SUV Murano, le Murano CrossCabriolet, faʻapitoa mo le maketi i Amerika i Matu. Ae na iu lava ina iu ai i se faaletonu moni.

2010 Nissan Murano CrossCabriolet
O le Nissan Murano CrossCabriolet o se "fa'alavelave" na iu leaga ...

Ae mo le lona lua o augatupulaga Leaf, ua uma ona i ai, e faaopoopo atu i le hatchback bodywork faʻatau atu i Iapani, Europa ma Amerika, se faʻatauga faʻatau, faʻapitoa i le maketi Saina. Na tu'uina atu i le fa'aaliga fou a le Beijing Motor Show i le masina na te'a nei, o le fa'ata'ita'iga muamua 100% eletise e fa'atauina e Nissan i le atunu'u, ua suia ai le igoa Leaf i le Sylphy Zero Emissions.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ae ui i lea, i luga o le auala e mafai foi ona i ai se SUV poʻo se faʻasologa faʻasolosolo, faʻapea foi 100% eletise, faʻavae i luga o le manatu IMx Kuro. E ui lava, a itiiti mai mo le taimi nei, e leai se aso faʻamalolo ua setiina, ae faʻamaonia "i totonu o ni nai tausaga".

Nissan IMx Kuro Manatu
O le lumanaʻi lea o le Nissan Leaf crossover?…

Faitau atili