Tagata o le taulaga i lo latou ala i le faʻaumatia? Ua mana'o Fiat e tuua le vaega A

Anonim

O se faaiuga, i le taimi muamua, e foliga mai e le talafeagai. A uma mea uma, o le Fiat e pulea le vaega A i lona taimi paganoa , o tagata o loʻo nonofo i le taulaga, o loʻo nofoia nofoaga pito i luga e lua i le laulau faʻatau ma le Panda ma le 500.

Ae o Mike Manley, le Ofisa Sili o Pulega o le FCA, i le konafesi lona tolu o kuata tau tupe na faia ia Oketopa 31, na tuʻuina atu fuafuaga e toe faʻatulagaina galuega a Europa e toe faʻafoʻi ai i latou i tupe mama - na leiloa le FCA € 55 miliona i Europa i le kuata mulimuli.

Faatasi ai ma faiga eseese, lea e aafia ai ituaiga uma o le vaega - Fiat, Alfa Romeo, Maserati ma Jeep - o loʻo i ai le faʻamoemoe o Fiat e lafoai le vaega A poʻo tagata o loʻo nonofo i le taulaga ma taulaʻi i le vaega B, lea e nonofo ai le SUV.

Fiat Panda
Fiat Panda

"I le lumanaʻi lata mai, o le a latou vaʻaia ai le faʻafouina o le taulaiga i la matou vaega i lenei vaega maualuga-volo, maualuga-faʻailoga, ma o le a aofia ai le alu ese mai le vaega o le taulaga."

Mike Manley, Pule Sili o Fiat

O loʻo i ai se faʻalavelave i lenei gaioiga i le vaega a le vaega, ina ua filifili le tagata leaga o Sergio Marchionne, le muamua o Manley, e le tuʻuina atu se sui o Fiat Punto, ona o le faigata i le faia o se tupe mama e ui lava i le gafatia mo le maualuga. tele o fa'atauga e fa'atagaina e le vaega.

E oo lava i le avea ma taʻitaʻi i le vaega A, Fiat o le faʻailoga fou / vaega e toe mafaufau i lona tulaga i lenei vaega. O lenei tausaga ua lu'iina ai e le vaega Volkswagen se tupulaga fou o Up!, Mii, ma Citigo; ma le PSA vaega na faʻatau atu lana vaega o le fale gaosi oloa 108, C1 ma Aygo i Toyota, faʻatasi ai ma se tupulaga fou o tagata nonofo i le taulaga e le o mautinoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O mafuaaga i tua atu o lenei lafoaia manino o le vaega A e Volkswagen ma PSA e tutusa ma na tuuina atu e Fiat: atinae maualuga ma le gaosiga o tau, faaitiitia margins ma le faatauina atu voluma foi maualalo nai lo na ausia i le B-vaega.

Fiat Panda Trussardi

O le mea moni o tagata nonofo i le taulaga e le taugofie e atiina ae pe gaosia ona e laiti. E pei lava o isi ta'avale, e tatau ona latou ausia tulaga mo'omia mo le saogalemu, e tatau ona ausia tulaga tutusa o fa'amu, ma e mafai ona e fa'amoemoeina le tulaga tutusa o feso'ota'iga pei o fa'ata'ita'iga tetele - e le tele se mea e ave'ese mai ai.

O le a le lumanaʻi mo le Panda ma le 500?

O le taimi nei o le Fiat Panda ma le Fiat 500, e ui lava i le matua o le matua o faʻataʻitaʻiga e lua, e tatau ona tumau i le maketi mo ni nai tausaga.

O lo'o fa'amoemoe latou te mauaina ni afi penisini semi-hybrid fou - versions of the Firefly debuted on the Jeep Renegade and Fiat 500X - next year, po'o le itiiti ifo i le 2021. O le a le isi? E le'i sau foi Manley ma se kalena.

I le 2020, i le isi Geneva Motor Show, ua folafola mai e Fiat e faʻaalia se eletise fou 500 (e le o le 500e na faʻatau atu i le US), faʻavae i luga o se fausaga fou mo taavale eletise - lea e mafai ona tatou vaʻaia i Centoventi - ma folafolaga. ia sili atu nai lo le 500 tatou te iloa.

Fiat 500 Collezione

I se isi faaupuga, o ona fua o le a sili atu le vaega B nai lo le A, ma o le ai ai, e foliga mai, lima faitotoa (lua pule i tua-ituaiga faitotoa pito). O le a faʻatasi ma se Giardiniera (van), mulimuli i se fuafuaga e tutusa ma le mea na faia e le Mini, faʻaopoopo i le uluaʻi faitotoa e tolu, lua tino tetele - o le lima-faitotoa ma le Clubman van.

O se auiliiliga e taʻua o le fusi

E pei ona taʻua, o lenei taʻiala na faʻalauiloaina ia Oketopa 31, o le aso tonu lava lea e faʻamaonia ai le tuʻufaʻatasiga i le va o FCA ma PSA.

I se isi faaupuga, o le fuafuaga o loʻo faʻamatalaina e Manley e le gata mo tagatanuu o Fiat, ae faʻapea foʻi ma isi FCA brands i Europa mo tausaga a sau o le a toe iloiloina ona o le tulaga fou o le tuufaatasia o gaioiga a vaega e lua.

Fiat 500C ma Peugeot 208

Ma mai iinei e mafai mea uma. Pe o le a fa'atumauina pea lenei ta'iala i le lumana'i e le pragmatist Carlos Tavares?

Fa'ata'oto la'ititi, ma le iai o se fa'avae lata mai e pei o le CMP, e fetaui ma le eletise, e talafeagai le tu'uina atu o fa'ata'ita'iga fa'atusatusa uma i lenei mea (tusa ma le 4 m le umi), ausia le tele o le tamaoaiga o le fua.

I le isi itu, o le tamaoaiga tutusa o fua e mafai ona fesoasoani e faatumauina lona i ai i le vaega A. E ala i le auai i Fiat, Peugeot, Citroën ma Opel, e mafai ona aoga tala mo le atinaʻeina o se tupulaga fou o tagata nonofo i le taulaga mo nei tagata taʻitasi. ituaiga .

Po'o, o le isi mea, fa'atupuina e Citroën, o le A-vaega i le lumana'i e faia i fa'auma eletise eletise fa'atasi ma lana Ami One, o ta'avale ma tau atina'e ma gaosiga e sili atu le maualalo nai lo le ta'avale masani.

Punavai: Automotive News.

Faitau atili