DS. Le faʻailoga ua tusia lona talafaasolopito mo le silia ma le 60 tausaga.

Anonim

Fa'asalalauga

I lena Aso Tofi, Oketopa 6, 1955, e 60,000 tagata na pasia e le Paris Motor Show e faamemelo i le 1350 tagata faʻaalia. O le amataga tele na alu i le DS19 fou.

Ua tapunia faitotoa o le Grand Palais i Pale ma ua taape le motu o tagata i Champs Elysees. I totonu, i lalo o le fa'ailoga iloga o le maafaamanatu, o lo'o i ai se Citröen DS19.

DS
Le DS 19 i le Paris Motor Show.

I le taimi o le faitauina o pepa oka, oi latou e nafa ma le Farani e leai ni masalosaloga e uiga i le manuia o lenei faʻataʻitaʻiga fou: 12 afe poloaiga i le aso muamua o le Motor Show ma i le faaiuga o le mea na tupu, sefulu aso mulimuli ane, 80 e afe oka na faamauina.

O le fuafuaga a Pierre-Jules Boulanger na faataunuuina, i le avea ai ma peresitene o Citröen, o le na amataina i le 1938 le VGD Project (Vehicle of Large Diffusion) ma na mafua ai le DS19.

DS

Va'aiga ile DS DNA

O le atina'eina o le DS19 na toeitiiti atoa le luasefulu tausaga. O le atamai ma le atamai o ni alii se toʻatolu na fesoasoani i le mamanuina o le faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le fausiaina o pou o le DS Automobiles, o se faʻailoga e vaʻai i ona tulaga taua i luma o tekinolosi, lumanaʻi ma le faʻaauau.

O le tusiata ma le tino faufale Flaminio Bertoni, faʻapea foʻi ma le inisinia ma le pailate André Lefèbvre, faʻatasi ma le atamai o Paul Magès, o le tagata suʻesuʻe o le hydropneumatic suspension, o tama ia i tua atu o le atinaʻeina o le ata muamua DS.

DS

Flaminio Bertoni

Fuafuaga, fa'avasegaina ma fa'atekonolosi mata'utia ua faia ai le DS19 ma ona sui o se fa'aaliga mo le pisinisi ta'avale atoa. Afai e moni o aso nei o loʻo vaʻaia e le lalolagi le fanau mai o se faʻailoga fou, o le misiona e fausia le oloa sili ona lelei e mafai ona ofoina atu e le fale gaosi taavale Farani o loʻo tusia i lona DNA.

se ituaiga fou

DS Wild Rubies Manatu
DS Wild Rubies Manatu

I le 2013 DS toe foʻi i Salons o se ituaiga taʻavale. O le manatu muamua DS, le Wild Rubis, o se SUV faʻapipiʻiina i masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi. I le 2014, na faʻamanatuina ai le amataga o se DS i le Paris Salon, le manatu DS Divine.

DS Wild Rubies Manatu

DS Wild Rubies Manatu

I le 2016 na faʻaalia ai le 100% eletise DS E-Tense concept i le Geneva Motor Show, o le faʻailoga Farani fou na faʻamaeʻaina le taunuu mai i luga o le maketi o lana faʻataʻitaʻiga muamua.

Le faʻataʻitaʻiga muamua o le gaosiga

DS 7 Crossback
O le DS7 Crossback na taunuu i le maketi Potukale ia Mati 2018, ma tau amata ile € 41,608.

O le faʻataʻitaʻiga muamua 100% na fausia e le Parisian brand, le DS 7 Crossback, o loʻo i luga o le maketi. O se SUV fa'atauva'a fa'atasi ai ma le agaga fa'a-avant-garde e fa'aogaina le mea aupito sili ona lelei o tekonolosi fa'aonaponei.

O fa'ata'ita'iga uma a le DS Ta'avale o le ai ai le 100% eletise po'o le plug-in hybrid versions, fa'atasi ai ma le eletise o se tasi lea o ta'iala a Falani.

DS 7 Crossback

DS 7 Crossback

O lenei fuafuaga faʻapitoa moni, o se fausiaina o Maison DS faʻapipiʻiina i tekinolosi sili ona lata mai ma mea taua, e mafai ona vaʻaia i le DS Store fou i Lisbon ma Porto ma i le DS Salon i Braga.

I luga o lenei sootaga e mafai ona e fesili mo nisi faʻamatalaga e uiga i le DS 7 Crossback fou.

O lenei anotusi e lagolagoina e
DS

Faitau atili