Hennessey o le a "toso" le Dodge Challenger SRT Demon i le 1500 hp

Anonim

Ioe, sa'o lau faitau… O lo'o saunia e le fale fa'alogo Amerika se afifi o suiga mo le Dodge Challenger SRT Demon e mafai ona fa'aopoopoina le isi 600 hp le malosi.

Afai e le mafai ona e manumalo ia i latou, auai ia i latou. A maeʻa ona tuʻuina atu le Exorcist e faʻavae i luga o le Chevrolet Camaro ZL1, i se faʻalavelave manino (faauo) i Dodge, Hennessey Performance Engineering (HPE) o le a tuʻuina atu lona lima ma ua uma ona saunia se afifi o suiga mo le Challenger SRT Demon.

A'o va'ai i le fa'amaumauga, afai e tasi le mea e le o misia e le Demon, o le malosi - o le 852 hp e sau mai se afi 6.2 lita HEMI V8 - ae o le iloaina o Hennessey e pei ona tatou faia, e leai se mea e toe faateia ai i tatou.

VITIO: O se tasi o Dodge Viper mulimuli "i luga o le tatalaina" i Miami

O tulaga taua o loʻo taʻua, o le mea moni, lofituina. O mea uma e faʻaalia ai o le pusa eletise Hennessey - lea e aofia ai se compressor volumetric fou - o le a tuʻuina le Challenger SRT Demon e pule. 1500 hp (!) . Afai e faʻamaonia, o le a sili atu le Demon i le Venom GT Spyder, e mafai ona tuʻuina atu se 1471 hp sili atu le malosi.

Dodge chalenger srt temoni

I le faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻataʻitaʻiga saunia e Hennessey e tatau ona sili atu i le faʻatinoga o le faʻaaliga na tuʻuina atu i Niu Ioka - 2.3 sekone i le saoasaoa mai le 0 i le 96 km / h ma le 225 km / h i le na o le 400 mita.

Ae e le gata ai iina Hennessey. I le faaopoopo atu i le faateleina o le malosiaga, o le a faia e le tagata sauniuni se faasologa o faʻaleleia i le taʻaloga, e aofia ai le taʻavale taʻavale, e manaʻomia e taʻavale i luga o taʻavale e pulea e le National Hot Rod Association, ma se parachute. Na'o le tulaga lava...

E ui lava e leai se aso faʻatagaina aloaia, o lenei pusa suiga mo le Dodge Challenger SRT Demon e le o faʻamoemoeina e avanoa seia oʻo i le tausaga a sau.

Dodge Challenger SRT Temoni

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili