Volkswagen Budd-e o le areto o le 21st seneturi

Anonim

VW faʻapotopotoina le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi i lana faʻaaliga lata mai i le CES 2016. O le Volkswagen Budd-e fou ua folafola mai o le microbus sili ona maualuga o le 21st seneturi.

O le fa'aaliga lata mai a Volkswagen na faia i le Consumer Electronics Show 2016 (CES) - o se fa'aaliga Amerika fa'apitoa mo tekonolosi fou o lo'o faia i Las Vegas, ma tu'uina mai ia i tatou ni malaga se lua i le taimi: i le taimi ua tuana'i ma le lumana'i.

Na tuʻuina atu e le VW se faʻamatalaga o le uluai "falaoa falaoa", lea e 60 tausaga o gaosiga i le talafaasolopito o le ituaiga. I le tulaga o fua, o le ogaumu a Siamani, lea e tu i le va o le Touran ma le Multivan T6, e tusa ma le 4.60m le umi, 1.93m lautele ma le 1.83m maualuga. Fua fa'atatau ile lapo'a ole pito i luma, lea ua tu'ufa'atasia moli moli o le ao.

E LE'I MISIA: Faraday Future o loʻo tuʻuina atu le manatu FFZERO1

Volkswagen Budd-e o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o se fausaga faʻapitoa e taʻua o le Modular Electric Platform (MEB), o se faʻavae o le a faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi o le ituaiga. Faatasi ai ma afi eletise e lua, tasi mo axle taʻitasi, e tatau ona oʻo i le maualuga maualuga o le 150km / h. O le maa 101 kWh e tatau ona vave toe faʻaleleia ma e iai le mamao o le 600km.

VAAI FOI: Volvo i luga o le Valaau: o lea e mafai ona e "talanoa" i se Volvo e ala i se taulima

I totonu o le fale, matou te maua ai mea e masani ai i manatu lata mai i le lalolagi o taavale: tekinolosi, tekinolosi ma isi tekinolosi. O le tatalaina o faitotoa na maua ai se faiga e pulea ai taga, o pupuni e pa'i lapopo'a tele ma e oo lava i se faiga e iloa ai leo mo pasese taitasi.

Volkswagen Budd-e o le areto o le 21st seneturi 20156_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili