Ferrari Enzo kopi faʻatasi ma BMW V12 maua mo faʻatau i luga ole eBay

Anonim

O se faʻataʻitaʻiga o le Ferrari Enzo ma le malosi o le BMW V12 o loʻo faʻatau atu i luga ole eBay.de, lea tatou te mafaufau ai pe o le a iai ni tapulaʻa i mea e mafai ona fausia e le au taʻavale.

Ina ua maeʻa le tele o tala faʻatusa na lomia iinei i Razão Automóvel, o loʻo ia i matou le tala e pei o le tele o isi, e tatau ona gauai atu i ai. O lenei tagata fiafia o le Cavallino Rampante brand na filifili e fausia le ata sili ona atoatoa o le Ferrari Enzo e mafai. Matou te le iloa po o le a le faʻataʻitaʻiga na filifilia, ae matou te iloa o le afi o loʻo faʻaaogaina o le BMW V12, masalo na ave mai le 750i (e32), ona o le igoa na tuʻuina atu i lenei kopi o le BFE-AE 750.

Ferrari-Enzo-Replica-30

O le faʻalapotopotoga faʻavaomalo o loʻo vaʻavaʻai i lenei taʻavale, fai mai o le afi na ave mai le BMW 850. I le tele, semanu e 850csi, naʻo le tasi e latalata i le 400hp na faʻasalalau e le faʻatau. I so'o se tulaga, o le 400 hp o lenei fa'atusa o le Ferrari Enzo, e ui lava e mamao mai le ulua'i, o lo'o i ai pea le fa'atinoga talafeagai mo se ta'avale ta'aloga.

O lenei masini V12 e mafai ona ave le 850csi mai le 0-100 i le 6 sekone ma le maualuga o le saoasaoa fa'aeletoroni fa'atapula'aina o le 250 km / h, ma e aunoa ma se fa'agata, o lenei miti miti na sili atu i le 300km / h. Ioe, o lenei kopi o le Ferrari Enzo e foliga mai e le mafai ona oʻo atu i nei fuainumera, ae o loʻo i ai pea se afi malosi.

Ferrari-Enzo-Replica-06

E le tatau ona leaga le faʻatinoga, e pei ona uma ona tatou vaʻaia, ae o loʻo i ai nisi faʻamatalaga e faʻamaonia - o le taʻavale o loʻo i ai le 6-speed manual gearbox, o le faʻaogaina atoa o le tino mai le Ferrari Enzo moni ma o lenei faʻatusa. fa'apipi'iina i uili 19-inisi ma tisiki taofi o vaega manaia.

Na tapeina e lē e ona ia faailoga Ferrari, ina ia aua nei molia e le faailoga. O le taimi o le tauofoga e muta taeao ma o loʻo i ai nei i latou o loʻo ofoina atu le sili atu i le 40,000 euros mo lenei faʻataʻitaʻiga o le Ferrari Enzo, o se tau e matua ese lava mai le tau o le uluai, lea o loʻo fesuiaʻi i aso nei (e seasea lava ...) mo le sili atu i le tasi. miliona euros.

Ferrari-Enzo-Replica-33

Afai e te vaʻavaʻai totoʻa i le taʻavale, o faʻaletonu e masani lava ona iloa - o le auala e faʻapipiʻi ai le faʻamalama pito i tua ma mamanu e le sili ona lelei. Ae o a ni faaletonu pe a tatou feagai ma se taumafaiga e toe gaosia se tasi o taavale taʻaloga sili ona lelei ma sili ona matagofie? O totonu e tatau ona avea ma se tasi o mea sili ona leaga o lenei faʻataʻitaʻiga, peitaʻi, o le toe gaosia o totonu o se Enzo e tutusa pe sili atu le faigata nai lo le toe gaosia o fafo.

E tasi le mea e mafai ona ou faʻamautinoa atu ia te oe, soʻo se tasi e vaʻai i ai i luga o le auala e iai se mafuaaga lelei e fesiligia ai pe na latou vaʻai i se Ferrari Enzo pe leai - o le mea moni, e toʻaitiiti tagata na vaʻaia se tasi e ola ma matou taʻutino atu o lenei faʻatusa e matua lelei. faia. .

Ferrari Enzo kopi faʻatasi ma BMW V12 maua mo faʻatau i luga ole eBay 20206_4

Faitau atili