Su'esu'e le aofa'iga tele o tama'i tama'i i le lalolagi

Anonim

Na amata uma i le faʻamoemoe o le toe faʻaleleia o taavale na gaoia mai ia te ia aʻo laʻitiiti, ae na faʻateleina le faʻalavelave. I le taimi nei, o Nabil Karam e toetoe lava 40,000 mea laiti i lana aoina.

Talu mai le 2004, o le Guinness World Records Day na faamanatuina i tausaga taʻitasi, ma e pei o tausaga ua mavae, sa i ai faʻamaumauga mo tofo uma. O le tulaga lea i tagata Pasila o Paulo ma Katyucia, o le ulugalii sili ona pupuu i le lalolagi (e fua faatasi le 181 cm), po o Keisuke Yokota, o le Iapani na mafai ona sasau 26 taavale afi i lona auvae. Ae sa iai se isi faamaumauga na tosina atu i ai la matou vaai.

O Nabil Karam, e igoa ia Billy, o se pailate muamua a Lepanona na tuuto atu o ia lava i lana aoina o mea laiti mo le tele o tausaga. I le 2011, na setiina ai e Nabil Karam se faamaumauga fou a le Guinness e ala i le oʻo atu i le 27,777 faʻataʻitaʻiga i lana aoina tumaoti. I le lima tausaga mulimuli ane, na toe valaaulia ai e lenei tagata fiafia faamasino o tusi lauiloa i lana “falemataaga” i Zouk Mosbeh, Lepanona, mo se faitauga fou.

tama'i-1

VAAI FOI: Rainer Zietlow: "O loʻu olaga o loʻo malepe faʻamaumauga"

I ni nai itula mulimuli ane, na ausia ai e le faamasino o le Guinness World Records Samer Khallouf le numera mulimuli: 37,777 mea laiti , e tusa ma le 10,000 sili atu kopi nai lo le faamaumauga muamua, lea ua uma ona ia. Ae e leʻi muta ai iina Nabil Karam. E le gata i mea laiti, o lea foi Lepanese na ia setiina le faamaumauga mo le tele o numera o dioramas, tamaʻi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi tolu-dimensional. I le aotelega, e 577 kopi e fai ma sui o vaaiga eseese, mai le manumalo i tuuga taavale i faalavelave faafuaseʻi, ata tifaga masani ma e oo lava i nisi vaega o le Taua Lona Lua a le Lalolagi.

E pei ona faʻamatalaina i le vitio o loʻo i lalo, o loʻo faʻamalamalamaina e Nabil Karam le taua o lenei mea na ausia i lona olaga. "Mo se alii talavou na ola ae i Lepanona, o le Guinness Records e pei o se miti ua taunuu. E ese le manaia o le avea ma se vaega o le tusi a Guinness, ma ina ua ou mauaina, na suia ai loʻu olaga,” o lana tala lea.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili