Ua toe fo'i Ferrari i SUV? O lou manatu lena...

Anonim

Na'o Fa'amatalaga Fa'apitoa Ata | Teofilo Chin

O tala o loʻo faʻasino atu i le atinaʻeina o se SUV faʻatasi ma le cavallino rampante emblem e le o se mea fou. E ui lava e leai se mea e leʻi faʻataunuʻuina, o faʻamatalaga na tumau mo le tele o tausaga o loʻo folafola mai e faʻaauau, ae le o le leai o se faʻafitia - ua i ai i le tele o taimi na faʻafitia ai e le nafa o le faʻailoga le faʻaofiina o se SUV i le laina Ferrari.

Faatasi ai ma le Lamborghini Urus o le a taia le maketi, e foliga mai o le a tupu le mea e le maalofia. E tusa ai ma le mekasini a le CAR, i le ofisa autu o le faailoga i Maranello, o loʻo galulue nei ofisa o Ferrari i se galuega faatino lea o le a fanau mai ai se faʻataʻitaʻiga ma foliga SUV. Ma o lenei poloketi ua i ai se igoa: F16X.

E tusa ai ma le lomiga a Peretania, o le faʻataʻitaʻiga fou o le a atiina ae faʻatasi ma le isi augatupulaga o le GTC4Lusso (lalo) - o se faʻataʻitaʻiga ia te ia lava e ese teisi mai isi taʻavale taʻaloga a le ituaiga, ona o lona "fana fana" sitaili. .

Ferrari GTC4 Lusso
Ferrari GTC4 Lusso na tuʻuina atu i le 2016 i le Geneva Motor Show.

E tusa ai ma mea faʻalelei, e tutusa ma le GTC4Lusso (ata faʻaalia) e tatau ona faʻamoemoeina, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻaaogaina uiga o se SUV masani: lima faitotoʻa, kilia eleele maualuga, palasitika faataamilo i le tino ma le uili uma.

Ae mo le afi, o le SUV o loʻo i luga o le laina pito i luma e avea ma faʻataʻitaʻiga lona lua o le ituaiga Italia, ina ua maeʻa le LaFerrari i le 2013. Nai lo le filifilia o le GTC4Lusso's 6.3 lita V12 atmospheric (680 hp ma 697 Nm) poloka, o mea uma e faʻaalia ai Ferrari. o le a peti i luga o se afi V8 fesoasoani i se taavale eletise, ma se maualuga maualuga e leʻi faʻamaonia.

Ina ua maeʻa se tausaga faʻamaumau i le 2016, o lenei tausaga e faʻamoemoe Ferrari e faʻalatalata atu i le 8500 iunite. Ma o ai na te iloa, i se taimi lata mai, o le a le sili atu Ferrari i le 10,000-unit level - mo lena mea e tatau ona tatou faʻatali mo se faʻamaoniga aloaia o le SUV fou.

Faitau atili