expoMECHANICAL. Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le lomiga o lenei tausaga

Anonim

Faatasi ai ma le 254 faʻaaliga na vaevaeina i le tolu Exponor faapaologa, o le lomiga lona ono o le expoMECÂNICA – Meafaigaluega Taavale, Auaunaga ma Vaega Fa'aaliga ua leva ona sili ona tele, faʻamaonia se faʻatupulaia ua uma ona lesitala talu mai le lomiga muamua, i le 2014.

O le mea lea, i lenei lomiga lona 6, o le aofaʻi o le au fai saofaga na faʻatupulaia i le 13%, o loʻo i ai kamupani 68 na amata i le faʻaaliga (27% o le aofaʻi o kamupani o loʻo i ai), 40 faʻaaliga mai fafo o le a auai (26 Sipaniolo, 11 Italia, tasi. Dutch, tasi Siamani ma le tasi Polani) ma e tusa ma le 18 afe tagata asiasi o loʻo faʻamoemoeina (se faʻaopoopoga o le 5% faʻatusatusa i le tausaga talu ai).

I le faʻaopoopoga i faʻaaliga eseese, expoMECÂNICA - Faʻaaliga o Meafaigaluega Taʻavale, Auaunaga ma Vaega o le a faʻaalia ai foi ni gaioiga tutusa, mai lauga i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Gaoioiga o le a le misi

E pei ona uma ona matou taʻu atu ia te oe, e tele gaioiga tutusa o le a faia faʻatasi ma expoMECÂNICA (pe a ma le 100 i le aofaʻi) e pei o le 17 lauga i le expoTALKS avanoa poʻo le 15 faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na fuafuaina mo le DEMOTEC avanoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ono felafolafoaiga ua fuafuaina, e faaopoopo atu i fonotaga a vaega e lua. O le isi fuafuaga o loʻo faia i le taimi o le faʻaaliga o le Mechatronics Online Challenge, lea e faʻatatau tonu i faleoloa lipea taavale ma faʻatagaina tagata auai i se seti o taui e sili atu i le 5000 euros.

E faia i le va o Me 3rd ma le 5th, i Exponor, i Matosinhos, expoMECÂNICA o loʻo faʻaalia o ia o se salon faʻapolofesa, e manaʻomia le lesitala e asiasi i faapaologa e tolu. www.expomecanica.pt, faʻatasi ai ma le ulufale faʻasaina mo tamaiti i lalo ole 14 tausaga.

Faitau atili