Nissan X-Trail dCi 4x2 Tekna: faʻaauau le malaga ...

Anonim

E i ai le taimi na iloa ai le Nissan X-Trail na o se SUV "boxy" e faʻamoemoeina (toetoe lava o taimi uma) mo nisi o tafaoga i fafo. Aua ne'i fa'aseseina a'u: o le tupulaga lona tolu (i le 4×4 version) e le tu i tua… O lo'o sauni pea mo pi'oga - ma mauga - ae i se auala e sili atu ona taofiofia ma fa'aalia. O le lona tolu o augatupulaga Nissan X-Trail na taunuu ma aumaia ma se misiona faigata, ae na iu lava ina manuia. O le faʻataʻitaʻiga fou e suitulaga i le Nissan Qashqai +2 tuai (faʻataʻitaʻiga na faʻagata i le augatupulaga talu ai) ma, i le taimi lava e tasi, e manumalo ai le au faʻatau e mafaufau e faʻatau se MPV.

I luga o se tulaga faʻalelei, o loʻo i ai se "fou" X-Trail. O tausaga malamalama o augatupulaga ua mavae, ua avea nei ma se mamanu sili atu ona malosi, sili atu faʻaonaponei ma faʻapitoa, faʻaaogaina le faavae faufale ma laina o le Nissan Qashqai o loʻo iai nei. Tu'u ai lenei mea mo tamaiti: o le Nissan X-Trail o se "mea tele" Qashqai.

O le i ai o le 268mm sili atu le umi ma le 105mm le maualuga, pe a faʻatusatusa i le Qashqai, o le faʻataʻitaʻiga fou e le faʻaalia i tolls ma totogi le vasega 2 - poʻo le vasega 1 ma le Via Verde auaunaga. O le tau lea e totogi mo le tele o fafo - ma totonu - fua (4640mm umi, 1830mm lautele ma 17145mm maualuga). Faʻafetai i le faʻateleina o uili (61mm), o le Nissan X-Trail e faʻafeiloaʻi ai tagata e toʻafitu, e masani lava ona faʻafefeteina le avanoa ato pe a faʻapipiʻi nofoa "faaopoopo" e lua, mai le 550l i le 125l.

Nissan X-Trail-05

Mo tulaga e sili atu le manaʻomia, latou te le faʻamaonia, ae e tatau ona tatou manatua o nei nofoaga e lua e faigata ona faʻaogaina e tagata matutua - poʻo ai lava e manatua le Qashqai+2 tuai, na te iloa le mea o loʻo ou tautala ai. Matou te le o talanoa e uiga i se minivan ua fausia, ae o se crossover.

I le tulaga o le avetaavale, o le Nissan X-Trail e matua lelei le mautu i soo se saoasaoa ma, mo se crossover o lenei tele, e le leaga tele i tulimanu. E na'o le 1.6 dCi poloka o le 130 hp ma le 320 Nm e fa'auluina le 129 g o le CO2/km ma e mafai ona maua se fa'asalalauga tusi lesona ono-saosaoa po'o se otometi ma fa'aauau suiga Xtronic.

O le alu ese mai le manatu o tagata o loʻo nonofo i le taulaga i le fitu futu, o le tietie i le X-Trail i le taulaga e mafai ona sili atu ona luʻitau, aemaise lava ona o le leai o se malosi - latou te fai mai e le afaina le lapoʻa ... O lenei crossover e le o faʻamoemoe mo le tele. faanatinati: o loʻo i ai se saoasaoa mai le 0-100km / h i le 10.5 ma oʻo atu i le 188km / h le saoasaoa maualuga. E ui lava i lea, o le tulaga maualuga o le tietiega e fesoasoani e totogi ai lona tele.

Nissan X-Trail-10

I luga o se tulaga faʻatekonolosi, ua tuʻuina e Nissan "aano o manu uma i luga o le fala". Mai le tele o le infotainment system, i le komepiuta i luga o le laupapa o loʻo faʻaalia lona faʻamatalaga i luga o le lau e tuʻuina i le va o le speedometer ma le rev counter, e tuusaʻo le avanoa i le faʻatautaia o le folau, telefoni ma leitio e ala i le uili, 360º mea pueata ma masini paka, taualuga ma Panoramic tatala, otometi tailgate, leai se mea ua galo i le X-Trail.

O le Nissan X-Trail o loʻo maua i taʻavale e lua-uili (faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga) ma faʻataʻitaʻiga taʻavale, o le mea mulimuli faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga uma a le Nissan All Mode 4 × 4-i. Ae mo tau, e eseese i le va o le €34,500 ma le €42,050, faʻatatau i le maualuga o meafaigaluega filifilia.

Faitau atili