Na galo i totonu o se faletaavale mo le silia ma le 20 tausaga, o lea o le a toe faʻaleleia i Potukale

Anonim

O le olaga o nisi o taavale na aumaia ai se lagona alofa. O le tulaga lea i lenei Porsche 356 C Cabriolet, lea o le a toe faʻaleleia i le Sportclasse.

O le Porsche 356 C Cabriolet e te vaʻaia i ata ua uma ona vaʻaia le tele - vaʻavaʻai i lona tulaga, masalo ua uma ona vaʻaia. Fanau mai i Stuttgart i le 1964, na manaʻo le faʻamoemoe e alu lenei Porsche mai lona laʻitiiti i le taulaga o Cologne (Siamani), lea na faʻatau atu ai ma nofo ai mo le tele o lona talavou. Ae ui i lea, i se taimi i le va o le 1964 ma aso nei, na tuulafoaʻia ai o ia e se tasi, ma faʻasalaina o ia mo le tele o tausaga i totonu o se faletaavale.

porsche-356-c-cabriolet-7

E leai se tasi e mafai ona fai mai ma le mautinoa pe o le a le umi na lafoaia ai lenei Porsche, e oo lava i le Belgian nafa ma le laveaʻiina o lenei "Sleeping Beauty". O lana moe loloto e fa'atatau e sili atu i le 20 tausaga le umi i le lautele lautele.

O le vaega lea ua amata ai ona sologa lelei le tala…

I le lotolotoi o le tele o mala, Jorge Nunes, pule o Sportclasse - tutoatasi Porsche faapitoa i Lisbon, na filifili e tuuina atu se taunuuga fou i lenei Porsche 356 C Cabriolet. Mai Siamani i Peleseuma, ma mai Peleseuma i Potukale, e foliga mai o lenei Porsche ua uma ona faia le tele o kilomita i luga o se taavale toso nai lo le taʻavale. "O le faʻatauina o se taʻavale i nei tulaga, ina ua mavae le tele o tausaga o le tautua, o se tusi tapuni. Matou te le iloa le mea o le a matou mauaina.” “O nisi taimi matou te laki, o nisi taimi e leai,” o le tala lea a Jorge Nunes ia i matou.

Ua leva ona i ai i luga o le teritori o le atunuu, i fale o Sportclasse, na faʻataʻitaʻiina ai le afi o le 'Sleeping Beauty' e fa uili mo le taimi muamua. Ina ua uma ona suia vai uma (gasoline ma le suauu), na liliu le ki mo le taimi muamua ma sopoia tamatamailima. Na pueina le taimi i luga o le vitio:

After some years in coma… | #firststart #ignition #sportclasse #carsofinstagram #classic #porsche356 #restore #lisbon

Um vídeo publicado por Sportclasse (@sportclasse) a

Ua ola! Ua ala mai le Porsche 356 C Convertible (o se mea ua fetina e moni…) ma e foliga mai ua lelei mea uma i le afi. “O le galue o se fa’ailoga lelei, ae o lo’o tele lava galuega fa’ainisinia o lo’o lumana’i. Ma a o'o mai i masini, e leai se fetuunaiga e mafai ona faia. O Porsches e matua fa'atuatuaina ae e tatau ona tausia lelei", fa'amaonia e Jorge Nunes.

Laasaga e sosoo ai?

Ta'atia'e atoatoa. Vaega ma lea vaega. Aua e pei ona e iloa, e leʻi faʻaogaina le tino i togafitiga faʻamaʻi i le taimi ua tuanaʻi. A aunoa ma le tausiga lelei, e faigofie lava ona maua e le au masani e le 'ele - e aunoa ma se masalosalo o se tasi o na tulaga. I masina a sau o le Porsche 356 C Cabriolet o le a faʻaumatia atoa ma toe faʻaleleia i le Sportclasse. Mechanics, pepa u'amea, vali, eletise ma upholstery, o se 'au atoa o le a taumafai e aumai se fa'ai'uga fiafia i le alofa fa'afiafia lea na avea ma olaga o lenei fa'ata'ita'iga o le fa'ailoga iloga Stuttgart.

Po'o le a lava le fa'ai'uga o lenei tala, e tasi le mea e mautinoa: o lo'o i ai se togafiti fa'ataulāitu ma le fa'anoanoa e lata ane i ta'avale tu'ua, a ea? Va'ai ata:

porsche-356-c-cabriolet-5
porsche-356-c-cabriolet-14
porsche-356-c-cabriolet-11
porsche-356-c-cabriolet-4
porsche-356-c-cabriolet-2
porsche-356-c-cabriolet-10
porsche-356-c-cabriolet-9
porsche-356-c-cabriolet-18
porsche-356-c-cabriolet-15
porsche-356-c-cabriolet-22

O le taimi lava e maua ai tala fou e uiga i le soifua maloloina o lenei Porsche 356 C Cabriolet o le a matou lolomiina iinei i le Reason Car. E le itiiti ona o le matou ofisa o loʻo i luga o le nofoaga o Sportclasse. I le isi itu, e mafai ona e mulimuli saʻo i le Sportclasse e ala i le Instagram (talitonu mai ia te aʻu, o se tala faʻatulafonoina mo soʻo se penisini!). E aoga le 'va'ai'.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili