O le faamavaega a Jeremy Clarkson i le taamilosaga Top Gear

Anonim

Na mana'o Jeremy Clarkson e le fa'agaloina lona vae mulimuli o le su'ega Top Gear. E mautinoa lava o le ai ai.

I nai aso talu ai, na fesili ai Jeremy Clarkson i ana au Twitter po o fea le taavale e tatau ona ia filifilia mo se 'tango mulimuli' i luga o le ala suʻega Top Gear: Ferrari 488 GTB, Mercedes-AMG GT S poʻo Ferrari LaFerrari? E sili atu ma le afe tagata faʻaoga o lena fesoʻotaʻiga faʻaagafesootai na tali mai, ae sa tatau ona faia e Jeremy Clarkson lana filifiliga.

Mai ta'avale ta'aloga e tolu na maua, o le na manumalo o le Ferrari LaFerrari. Aʻo leʻi amataina le taamilosaga, na faʻaalia e Clarkson lona faanoanoa ona e leʻi maua lava se avanoa e faʻafeiloaʻi ai McLaren P1, le Porsche 918 Spyder ma le Ferrari LaFerrari i luga o le ala.

ferrari-488-clarkson

A aunoa ma lenei avanoa, na ia faʻaaogaina le avanoa e faia ai ni iloiloga e uiga i taʻavale avanoa. E uiga i le 488 GTB na ia fai mai o se "458 faaleleia i soo se itu". E uiga i le Mercedes-AMG GT S na ia faʻaaogaina le avanoa e fai ai se tala malie "o se taavale e fetaui lelei ia te aʻu. O se afi malosi i luma, o le atigipusa i tua ma se manuki i le uili o loʻo alaga le POWER!”.

O le mea sili na tuʻu i le iuga, LaFerrari. O le "miliona-pauna hybrid" o le ala lea na faaigoa ai e Clarkson. O se kopi na foaʻi mai e lana uo o Nick Mason, o le tagata taʻavale mo Pink Floyd.

O lenei faamavaega i le Top Gear test track na faia i totonu o le lautele o le faʻalapotopotoga 'The Roundhouse in Camdon', o se faʻalapotopotoga faʻaagafesootai e tuuto atu i le sauniaina o tupulaga talavou 11 i le 25 tausaga mo le lalolagi o faafiafiaga. O le faiaoga sili sa i totonu o le taavale...

Punavai: Caranddriver

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili