O ata sili ona lelei mai Goodwood Revival 2018

Anonim

Goodwood Revival o se avanoa tulaga ese. E le na'o se tuuga taavale i le faaiuga o le vaiaso… e tatau ona avea ma mea e sili ona latalata i femalagaaiga taimi. E le naʻo masini na susulu i le taimi ua tuanaʻi i luga o le taamilosaga e faia ai se faʻailoga, ae o le siosiomaga atoa o loʻo siomia ai, ma tagata auai ma e oʻo lava i tagata lautele o loʻo faʻaofuina, faia se lanu tulaga ese i mea e tutupu i lenei ituaiga.

Afai o le lomiga o le tausaga ua teʻa na faailogaina i timuga, o le tausaga lenei o São Pedro e sili atu ona faauo. I luga o mea uma, o le 30s i le 60s o le seneturi talu ai, e mafai ona tatou vaʻai i masini Siamani, Peretania, Italia, Farani ma Amerika o tau le tasi ma le isi i luga o le taamilosaga - pe faʻataʻitaʻiga, GT, poʻo taavale taʻavale - le amanaiaina le taua o nisi o nei mea maa taua, “le fefe” i le soloina o vali.

Aʻo leʻi agai i luma i ata, o se vitio puupuu o loʻo faʻaalia ai pe faʻafefea ona malosi le gaioiga i luga o le matagaluega, ma le tele o taimi o le loto-i-gutu ma le afu malulu ...

O loʻo faʻamauina taimi sili ona lelei o le Goodwood Revival 2018, toe foʻi, e ala i tioata o Ioane Faustino.

masini

O se faʻataʻitaʻiga, e ui lava e faʻatapulaʻa, o le tele o masini e faʻaalia i Goodwood Revival. Mai ta'avale tauvaga i ta'aloga sili ona mana'omia.

Goodwood Revival 2018

Goodwood Revival 2018

Gaioiga

O lea i le matagaluega. E le afaina le taua o le taavale o loʻo fesiligia… na faia tuuga e manumalo ai!

Goodwood Revival 2018

Goodwood Revival 2018

Fa'amatalaga

E le o se fa'aeletoroni fa'aeletonika po'o se mata pa'i i le va'ai...

Goodwood Revival 2018

Goodwood Revival 2018

Siosiomaga

O mea uma lava i lenei fa'amoemoe e fa'amanatu ma fa'aaloalo i taimi ua tuana'i... Pe i fa'aaliga po'o le faiga fo'i o laei o tagata.

Goodwood Revival 2018

Goodwood Revival 2018

Va'ai le ata atoa iinei:

Goodwood Revival 2018

Goodwood Revival 2018

Faitau atili