O le Honda Mean Mower V2 e mana'o e avea ma moa sili ona vave i luga o le paneta

Anonim

Fa'aigoa muamua Mean Mower , poʻo le "Corta-Relva Malvado", i se faʻaliliuga saoloto i le gagana Potukale, o le moavai na faia e Honda, faʻapitoa ma le faʻamoemoe o le faʻaumatiaina o le saoasaoa faʻamaumauga mo lenei ituaiga o talosaga - ioe, e moni lava ... -, ioe, o lea, toe foʻi. , o le a lona lomiga lata mai.

Fa'aigoaina o Uiga Moava V2 , o lenei tupulaga lona lua o le "oona" taavale galuega, e le gata i lea, na atiina ae e le au lava e tasi na mafua ai le uluai faataitaiga: Team Dynamics. O lea, i le faaopoopo atu i le avea ma se tasi o paaga a Honda i le British Touring Championship, o le foafoa foi lea o le mooti vao lea na muai faatuina ai le talafaamaumau o le lalolagi, na sasaina i le tausaga mulimuli ane (2015) e le au a Nouei, faatasi ai ma se moavai ua saunia i se… V8 poloka, e oo atu i le 215 km/h.

Faatasi ai ma le Mean Mower V2, o le sini ua oʻo nei i le 150 mph, poʻo le 241 km / h o le saoasaoa maualuga. O se mea na mafai ona o le alualu i luma na faia i le uluai mamanu, lea na siitia ai lenei lomiga fou i se tulaga e leʻi oʻo lava i ai, faʻafetai i le lagolago a tekinolosi e pei o le CAD (faʻapipiʻi fesoasoani i komepiuta), sili atu mea e fai-i-fuaina, mea sili atu ma sili atu. vaega na faia e fa'aaoga ai le lomitusi 3D. E aunoa ma le galo o le mea moni o le afi, o le 999 cm3 fa-silinder, aumai mai le Honda CBR1000RR Fireblade SP , aitalafu, i le taimi nei, toetoe faaluaina le malosi o le muamua: 192 hp, i le 13 000 rpm, mamafa e le sili atu i le 69.1 kilokalama pe a mago.

Honda Mean Mower V2 2018

Mo le vaega o totoe ma le faʻaopoopoga i le afi, o le atigipusa ono-saosaoa, o le pipii, le faʻaogaina o le afi eletise ma le lanu LCD lanu na aveese foi mai le Fireblade. E ui o le faiga taofi, e fa-piston calipers i luma ma ono i tua, faʻapea foʻi ma le 10 "Goldspeed uili, faʻatasi ai ma paʻu Hoosier na faia faʻapitoa mo lenei Mean Mower V2, e faʻapitoa mo lenei "mower mutia".

Ma le mea mulimuli, e ui lava i nei suiga uma, o le faʻamautinoaga e le gata ina faʻatumauina le foliga o se moa mole faʻataʻavalevale fou a Honda, aemaise lava o le HF 2622 faʻataʻitaʻiga, fa'apea fo'i ma masini uma e mana'omia e fai ai mea e mana'omia ona fai e lenei ituaiga masini: moaina le vao.

Honda Mean Mower V2 2018

I le uili o le Mean Mower V2, i se taumafaiga e fa'ato'ilalo le saosaoa fa'amauina mo moa mutia, o le a iai le ave ta'avale e 23-tausaga le matua o Jess Hawkins, o lo'o galue nei o se stuntman i luga o le fa'aaliga Live Live. Anapogi & Ita. Ae ui i lea, ma e pei ona mafai foi ona e vaʻai i le vitio na matou lafoina iinei, ua uma ona faʻamafanafanaina afi mo le taimi ua leva ona faʻatali!…

Pe e mafai ona e ausia le sini?

Faitau atili