O ata muamua ia Volvo XC40

Anonim

Ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le tupulaga fou o Volvo XC60, o loʻo sauni le Swedish brand e faʻamaeʻaina lana SUV i se faʻataʻitaʻiga fou: XC40.

E pei ona leva ona iloa, o le a avea lea ma faʻataʻitaʻiga muamua a le faʻailoga e faʻaaoga ai le CMA (Compact Modular Architecture), faʻamoemoe mo faʻataʻitaʻiga laiti mai Volvo, Lynk & Co ma Geely. O se tasi o faʻamanuiaga o lenei faʻavae o le mea moni ua mafai ona tuʻufaʻatasia faʻasalalauga faʻapipiʻi ma oʻo atu i le 100% eletise i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

I le amanaia ai o le fuafuaga electrification talu ai nei a Volvo, e mautinoa lava, i le faaopoopo atu i poloka masani e fa-koli ma le faʻaofiina o poloka fou tolu-koli, o le Volvo XC40 o le a maua ma se plug-in hybrid powertrain.

I le mataupu faʻalelei o le 40.1 manatu na tuʻuina atu i le tausaga talu ai (faʻailoga faʻailoga) tatou te maua ai ni faʻamatalaga o le vaaiga mulimuli o le XC40 i le lumanaʻi. O le teaser muamua o loʻo faʻaalia sina mea itiiti pe leai foi e uiga i foliga o le taavale, ae tatou te maua ai le mautinoa e tasi: i le faaopoopo atu i le laʻititi i le vaʻaiga, o le XC40 o le a sili ona "fatufatuaʻi ma tulaga ese" a Volvo.

E ui e leai ni suiga tetele mai le gagana mamanu o loʻo i ai nei a Volvo e tatau ona faʻamoemoeina, o le faʻataʻitaʻiga fou o le a sili ona faʻapitoa. I le faaopoopo atu i se lanu lanu e sili atu le malosi, e le gata mo le tino ma le vaega o pasese, Volvo o le a ofoina atu nisi filifiliga pe a oʻo i le maeʻa, ma mea fou (lalo).

Ina ua faʻalauiloaina, o ai na te iloa i lenei tausaga, o le Volvo XC40 o le a avea ma ona faʻatauvaʻa autu a Siamani talosaga tau tupe, e pei o le Audi Q3 ma le BMW X1. Ae mo le aso e tu'uina atu ai, Volvo fa'amaonia e faapea "e lata mai". Matou te faatali…

Volvo XC40 meafaitino

Faitau atili