Fa'amaonia. Alfa Romeo Mito ua mou atu i le 2019 e aunoa ma se sui

Anonim

SUV ta'aloga laiti, ua fuafuaina e tauva i le hyper-vaega B-vaega, le Alfa Romeo MiTo ola i aso nei i le tiga. Ua 10 tausaga o galuega, e manaʻomia se faʻafouga loloto, ma mamao mai lona tausaga auro i le tolu tausaga muamua o faʻatauga.

Muamua na faʻaalia i le 2008, o le faʻataʻitaʻiga Italia o loʻo sauni nei e faʻafeiloaʻi, e aunoa ma se sui filifilia; i se faafeagai, fuafuaga faailoga a Arese, ioe, ia tuu le faataitaiga oti, faaaoga le avanoa avanoa i luga o le laina faapotopotoga e fanau mai ai se tasi o le lua ua uma ona folafola SUVs fou. I lenei tulaga, o le talosaga ma laʻititi laʻititi, faʻatatau i le C-vaega!

E fiafia tagata fa'atau i fa'ata'ita'iga e lima faitoto'a

O le faʻamaoniga o le leiloloa o le MiTo ua uma ona tuʻuina atu i le British Autocar, e le ulu o Alfa Romeo mo le itulagi EMEA, Roberta Zerbi, o le na "faʻatulagaina" le faaiuga o le faʻataʻitaʻiga mo le amataga o le 2019. Faʻamatalaina "o le MiTo o le e tolu-faitotoa mama, ae o tagata ua faateleina le filifiliga mo faitotoa e lima”.

Alfa Romeo Mito 2018
I le taimi o loʻo sailia e le maketi ni faitotoʻa e lima, o faitotoʻa e tolu a MiTo e fesoasoani e faʻasalaina.

Ae mo sui, o le Italia nafa faʻamaonia o le fofo o le a le o se suli tuusaʻo, ae o se mea ese: o se SUV laitiiti poʻo se faʻasaga.

O lenei talosaga fou o le a mafai ai ona matou oʻo atu e le gata i tagata lautele ma laiti, i le 30-40 tausaga, ae faʻapea foi i latou, i tausaga talu ai nei, na faʻatau MiTo. Ma o ai, i le taimi nei, ua matua, faaipoipo, maua se fanau ma manaʻomia se taavale tele

Roberta Zerbi, Alfa Romeo brand manager mo le itulagi EMEA

I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma lenei faʻataʻitaʻiga fou, e tatau ona mafai e Alfa Romeo ona "faatumu le avanoa i le va o Giulietta ma le Stelvio", faʻamaualuga se mea faʻalelei e, e ui e le faafoliga o se ituaiga o Stelvio laʻititi, o le a taumafai e saofagā i le faʻamaoniga o se "aiga" fou o taavale.

Alfa Romeo Stelvio SUV Concept Sketch
O se tasi o mamanu na fausia ai le faavae o le Alfa Romeo Stelvio. Faamata o le gagana fa'ailoga lea o le C-segment SUV i le lumana'i?

E tele tala fou ile ala

Manatua o Alfa Romeo na tuʻuina atu, ia Iuni talu ai, ma Sergio Marchionne i le pulega, lana fuafuaga mo le isi lima tausaga. E aofia ai le faʻalauiloaina o SUV fou e lua, o le toe faʻaleleia o le pito i luga ole taʻaloga 8C faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le fa-seater coupé, lea o le a toe faʻafouina ai le acronym GTV.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili