Alfa Romeo Talafatu. O le tagata e suitulaga e mafai ona avea ma se… crossover

Anonim

O se mea moni e faapea o le Alfa Romeo Talafatu na tuuina atu i le 2008, ma talu mai lena taimi ua na o sina suiga itiiti lava na maua, o lea e masani ai ona tuuaia le mamafa o tausaga o loo tauaveina, o le taimi nei e paʻu i tua atu o le tauvaga ua tuu i le taimi nei i luga o le maketi.

I faʻamatalaga talu ai nei, i le taimi o le Geneva Motor Show, na fai mai ai Sergio Marchionne o lona faʻaauauina o loʻo i luga o le laina ma afai e tatau ona tausia le faʻataʻitaʻiga, e mautinoa lava e le tutusa foliga pei o le taimi nei.

O nei faʻamatalaga e faʻamaonia e ala i le faʻaauauina o le paʻu o le tolu-faitotoa SUV vaega, lea "o lona faʻatinoga e matua faʻatapulaʻaina", ma le tele o faʻailoga e oʻo lava i le ofoina atu naʻo le lima-faitotoa lomiga, ma agai atu i faʻataʻitaʻiga e sili atu le faʻaogaina o le lalolagi o SUVs.

Alfa Romeo Talafatu

O le Alfa Romeo fou o loʻo faʻamatalaina e le 4C, Giulia ma Stelvio, ma o loʻo matou manaʻo e taulaʻi i ai. O le Giulietta ma MiTo o taʻavale lelei, ae le o le tulaga tutusa.

Sergio Marchionne, Pule Sili o le FCA Group

O le mea lea, o le lumanaʻi o se augatupulaga fou mo le Alfa Romeo Mito, e pei ona tatou iloa i le taimi nei, sa matua le fiafia, pe a leai se faʻataʻitaʻiga e lima-faitotoa i le augatupulaga o loʻo i ai nei.

O mea uma e taʻu mai ai, afai e i ai se sui o le Alfa Romeo Mito, e foliga mai o se laʻititi laʻititi, mo se tasi o vaega sili ona tuputupu ae i le lalolagi, lea ua uma ona aofia ai le Citroën C3 Aircross, Kia Stonic, Renault Captur, i le tele o isi.

Mo lenei mea, o le a mafai e le vaega o le FCA ona faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le Jeep Renegade, o se faʻataʻitaʻiga lea e faʻaogaina ai e le Jeep le tele o ana faʻatau i Europa.

Le Giulietta ma MiTo o loʻo faʻatau pea, ae o taʻavale na fuafuaina mo Europa. Matou te le fa'atauina i Amerika po'o Saina.

Sergio Marchionne, Pule Sili o le FCA Group

Ole ta'iala ole fa'ailoga mo tausaga a sau o le a fa'aalia ile Iuni 1st, pe a tatou iloa le lumana'i o fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei.

A maeʻa nei faʻamatalaga, o mea uma e faʻaalia ai o Alfa Romeo e le o feagai nei ma le maketi a Europa, lea e masani lava ona vaʻaia, talu ai o le tasi i le lua taʻavale faʻatau atu i le lalolagi atoa e mo le maketi Amerika poʻo Saina.

Faitau atili