Volkswagen Golf GTI TCR faailoga 40 tausaga o le Golf GTI

Anonim

O le ta'avale ta'aloga Siamani fou, na fausia i faiga fa'apa'aga ma Seat, na fa'apitoa e fa'atauva i le TCR International Series.

Volkswagen Motorsport na galulue faatasi ma Seat e fausia se Tapolo e tauva ai i le vaega TCR. Ina ia fa'amalieina mana'oga o tu'uga ta'avale, sa fa'apipi'iina le ta'avale i se pusa fa'alelei e aofia ai se fa'aulu fa'a'avevela, ta'aloga ta'aloga, toe fa'avasegaina o sakete pito, apa'au pito i tua o le carbon fiber ma fa'ailoga uili iloga e fa'aogaina ai le mamao i le va o ala. Na fa'aaogaina foi e le Volkswagen se seti o pa'u Michelin 18-inisi.

I lalo o le pulou o loʻo i ai se poloka 2.0 lita 4-silinder e mafai ona tuʻuina atu le 330 hp ma le 410 Nm o le malosi, faʻatasi ai ma le mana o loʻo tuʻuina atu i uili pito i luma e ala i le 6-saosaoa faʻasologa faʻasolosolo. E le gata i lea, na maua e le Golf GTI TCR se faʻamalologa faʻafefete ma se faiga faʻamalo maualuga fou.

Tapolo GTI TCR (3)

VAAI FOI: Seat Leon Eurocup toe foʻi i ala Europa

O nei faʻaleleia uma e mafai ai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100km / h i le 5.2 sekone ma le maualuga maualuga o le 230 km / h. "O le Golf GTI TCR e le gata na tuʻuina atu faʻamatalaga lelei i suʻega ae ua faʻaalia ai foi le tele o le gafatia i tauvaga. O le maualuga o le manaoga e faʻamaonia ai o loʻo matou faia se galuega lelei", faʻamaonia Jost Capito, e nafa ma Volkswagen Motorsport.

Mo le taimi nei, na o le 20 iunite o le taʻavale taʻavale Siamani o le a gaosia, lea o le a tuʻuina atu i 'au i le masina nei o Mati. I le faamanatuina o le fasefulu tausaga o le Golf GTI, na faalauiloa ai foi e le Wolfsburg brand se lomiga faapitoa Clubsport, o lona 265 hp ua avea ai ma gaosiga sili ona malosi o le Golf GTI.

Tapolo GTI TCR (2)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili