Volkswagen saunia SUV fou 376 hp mo le Beijing Motor Show

Anonim

Na faʻaalia e Volkswagen se seti o ata o loʻo faʻamoemoeina le faʻataʻitaʻiga fou a le ituaiga o le a tuʻuina atu i le Beijing Motor Show.

I le taimi o taumatematega e uiga i le SUV compact fou a Volkswagen, o le Wolfsburg brand o loʻo sauni e faʻaalia i Beijing se fuafuaga faʻapitoa mo le lumanaʻi, faʻamatalaina o "se tasi o SUV sili ona maualuga i luga o le paneta".

Mai se vaaiga faʻalelei, o le manatu fou o loʻo fautua mai ai se faʻataʻitaʻiga tele ma se faʻaaliga iloga, faʻaogaina o le ea faʻalua ma "C"-foliga ulu. I le pito i tua, o moli OLED o loʻo tu mai, o se tekinolosi e mautinoa e faʻaalia ai le mafaufau i le Beijing Motor Show.

Volkswagen Concept (1)

E LE'I MISIA: Fa'ata'ita'iga sili ona mata'ina a Volkswagen

I totonu, Volkswagen folafola atu maualuga maualuga o fesoʻotaʻiga, faʻafetai i faiga faʻafiafiaga fesoʻotaʻi ma Active Info Display, o se tekinolosi ua uma ona faʻaaogaina i le T-Cross Breeze (manatu o loʻo tuʻuina atu i le Geneva Motor Show mulimuli) ma ua uma ona faʻatau atu i faʻataʻitaʻiga. Passat ma Tiguan.

E pei ona tatau ai, o le faʻataʻitaʻiga Siamani fou o le a faʻaalia se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻatasi ma le 376 hp o le mana ma le 699 Nm o le maualuga maualuga. O le faʻasalalauga faʻasalalau e 3 lita i le 100 km, ma o le tutoʻatasi i le faʻaogaina o le eletise e 50 km.

Ae mo le faʻatinoga, faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h e ausia i le 6 sekone ma le maualuga maualuga o le 223 km / h. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a oʻo atu le manatu fou i le tulaga o le gaosiga. O nisi faʻamatalaga o le a faʻaalia i le Beijing Motor Show, lea e faia mai ia Aperila 25th ia Me 4th.

Volkswagen Concept (2)
Volkswagen Concept (4)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili