Na'o le 12 Clio RS 220 o lo'o sau i Potukale...

Anonim

O le Renault Clio RS 220 EDC Trophy o le pito sili ona tumu i vaitamini o le taavale faʻaoga Farani. E maua i luga ole atunu'u ile fa'atapula'aina o numera...

O le Renault Clio RS 220 EDC na fa'aalia i lenei tausaga i le Geneva Motor Show. O le sili atu le malosi o le Clio RS fou e iai le 220 hp ma le 280Nm i le 2500 rpm na maua mai le 1.6 turbo engine, e feso'ota'i tutusa ma le EDC otometi gearbox (lea ua 30% vave).

Fa'atusatusa i le Clio RS 200 EDC, o le 220 EDC Trophy e maua ai le pulega fa'aeletoroni fou, o se turbo tele ma se fa'aoga fou. O le taunuuga o le faʻaopoopoga o le 20hp ma le 40Nm faʻatusatusa i le "masani" version. O le si'itia o le malosi ma le torque o lo'o atagia lelei i lona fa'atinoga: ua na'o le 26.4 sekone e fa'amae'a ai le 1,000 mita muamua, nai lo le 27.1 sekone o le mea ua ta'ua o le "masani" RS.

FESOASOANI: Renault Clio RS 220 Ipu: O le osofaʻiga i le toe maua o le nofoalii

E ese le taʻavale ma ua sili atu ona saʻo ma tuusaʻo, o le taunuuga o se fata fou, faʻatasi ai ma se faʻaitiitiga faʻaitiitiga i le 10%. Ua tu'u ifo i lalo le ta'avale e tusa ma le 20mm i luma ma le 10mm i tua ma ua sili atu le malo.

I le tulaga o le mamanu, o le Renault Clio RS 220 EDC Trophy i fafo e iloga i le i ai o le saini "Trophy" i luga o le lau pito i luma i tafatafa o le grille, i luga o le itu ma luga o le faitotoa. O uili foi "Trophy" ua 18 inisi nei. I totonu, e le natia e le siosiomaga le musumusuga a le lalolagi o le tauvaga, e le misia le alumini pedals, o nofoa bacquet-style, le uili paʻu paʻu ma le RS Monitor 2.0 system.

O le tala fiafia o lenei Ipu ua uma ona maua i Potukale mai le €30,790. O le mea leaga o le a faʻatapulaʻaina le lomiga i le na o le 12 iunite i le teritori o le atunuʻu, i se isi faaupuga, e naʻo le sefululua taʻavale Potukale o le a maua le avanoa e maua ai lenei "pocket rocket" i totonu o le latou faletaavale.

clio-rs-trophy_interior
renault-clio-rs-trophy-220-ata

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili