Audi Aicon. O le taavale o le lumanaʻi o se potu malolo taʻavale

Anonim

Na ave e Audi lona alualu i luma i le avetaavale tutoʻatasi i Frankfurt e ala i le faʻaalia o faʻataʻitaʻiga e lua - le Aicon ma le Elaine. Afai e masani Elaine, e mafua ona ua matou iloa muamua o le e-tron Sportback, na tuʻuina atu i le Shanghai Motor Show ia Aperila i lenei tausaga. O lona i ai, i lalo o se isi igoa, e faasino tonu lava i tekinolosi o loʻo faʻaaogaina, lea e mafai ai nei mo le tulaga 4 taʻavale tutoʻatasi.

Audi Elaine

Audi Elaine

Ae o le vaaiga mamao a Audi mo le lumanaʻi mamao na maua uma ai le mafaufau. O le Audi Aicon o se saloon i le lumana'i, tele, eletise ma ua mafai ona o'o i le Laasaga 5 o le aveta'avale tuto'atasi - le maualuga. Ma e pei ona mafai ona tatou vaʻavaʻai mai totonu, e matua faʻaleagaina lava le gaioiga a tagata, e leai se ituaiga o faʻatonuga - e leai se uili, poʻo se pedals.

O ata e fa'aalia ai le fua moni o lenei fa'ata'ita'iga - e matua tele atu nai lo le Audi A8 lata mai. E 5.44 mita le umi, 2.10 mita lautele ma 1.50 mita le maualuga. O le uili e oʻo atu i le 3.47 m (+ 24 cm nai lo le Audi A8L) - o ni nai senitimita e mafai ai ona e faʻaogaina se atamai mo le fa i le va o ona au!

O tagata solitulafono o le Aicon e foliga mai e laʻititi nai lo le mea moni o ona uili lapoa 26″. O le taulaʻi atu i le taʻavale tutoʻatasi, o le tele ma e oʻo lava i uili tetele e faamanatu mai ai ia i tatou se isi faʻataʻitaʻiga: le Mercedes-Benz F 015, na faʻalauiloaina i le lua tausaga talu ai.

Audi Aicon

O le taavale o se potu malolo

Ma e pei lava o le star brand prototype, matou te vaʻai i le taʻavale ua liua i se potu malolo taʻavale. Ona o le taavale e na o le pau lea e feagai ma le gaioiga o le avetaavale e le manaʻomia se avetaavale. O i matou uma o pasese i se avanoa faʻapitoa e mafai ona faʻafetaui i galuega faʻapolofesa ma taimi paganoa.

O le a fa'ateleina le avea o le ta'avale ma nofoaga lona tolu e nonofo fa'atasi ma lo tatou fale ma fale faigaluega. Artificial Intelligence o le a faʻamalieina faʻalavelave ma ofoina atu avanoa fou mo le taimi faʻaalu i totonu o le taavale.

Audi

Mo le tele o faʻaoga fuafuaina, o totonu o le Audi Aicon e foliga mai e iai le tali saʻo. O nofoa umi – ua mamanuina e pei o nofoa fa'anofonofoa - e mafai ona fa'agaoioi ile 50 senitimita ma feliuliua'i ile 15º e fa'aleleia atili ai le avanoa i totonu po'o feso'ota'iga ma le tagata o lo'o nofo i le isi fale. O le fa'auluulu fo'i e fai ma fa'amau lima, e pa'u'u pe a tatou liliu atu i le pasese i le laina lona lua o nofoa.

Talu ai e le manaʻomia le faʻalogo i le auala, o le Aicon e tuʻuina atu i ai le tele o pupuni, e aofia ai le tioata, e mafai ai ona e matamata i ata tifaga pe faʻafefe i luga ole initaneti. O le fa'aogaina o le tele o galuega a le polokalama fa'afiafiaga e mafai ona fa'aogaina fa'amau - e mafai ona fa'atūina tulaga eseese i luga ole laiga fa'akomepiuta o lo'o si'omia ai le vaega o le pasese -, leo po'o le mata.

Audi Aicon

E fia le aofa'i? Leai se mea o iai

I lenei lumanaʻi tutoʻatasi, toetoe lava o mea uma na mafua ai ona tatou alofa i taavale, aemaise lava e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga ma le malosi, e le taua. O fesili e pei o le tele, po'o le a le taimi i le "seoli lanu meamata" o le a le taua. O le Audi Aicon e na'o le tasi lava le fa'amoemoe - ia maua e tagata o lo'o nofoia mai le vaega A i le B i le tele o le mafanafana e mafai ai.

O faʻamatalaga a Aicon o loʻo faʻasino i na o lena. E ui lava i le lautele o ona fua, e maua ai se numera faatauvaa. O afi eletise e fa - tasi i le uili - e maua ai le maualuga o le 354 hp ma le 500 Nm. O le Elaine, lea e mafai ona ave e matou, ma sili atu ona faʻapipiʻi, e eletise foi, ae ofoina atu le 435 hp poʻo le 503 avanoa e ala i le faʻamalosi ".

Ole pito maualuga ole va'aia ole 700 i le 800 kilomita, pe a fua i se tulaga patino o lo'o i le lumana'i. I se isi faaupuga, o se faʻamatalaga e pulea ai e taʻavale tutoʻatasi auala, e mafua ai le tele o le feʻaveaʻi o feoaiga, lea e mafai ai ona sili atu le lelei o le taʻavale, ma mafua ai le tele o kilomita femalagaaʻi i le uta.

O le uili tele e mafai ona mafua ai faʻafitauli faʻaogaina, ae faʻafetai i au faʻataʻitaʻi e lua, o le Aicon e mafai ona i ai se radius liliu e naʻo le 8.5 mita, i le tulaga o le taulaga ma taavale aoga.

Audi Aicon

Audi Aicon

taavale atamai

O le Audi Aicon e le o faʻamoemoeina soʻo se faʻataʻitaʻiga gaosiga, e avea o se faʻataʻitaʻiga faʻatekonolosi mo le atinaʻeina o Artificial Intelligence poʻo AI - lua mataitusi o loʻo i ai i le igoa o manatu e lua. IAI faatasi ma ia IAI huh. O le a feagai ma le avetaʻavale ma "vaʻai" manaʻoga o tagata nofoia, pe ona o amioga masani poʻo le aofaʻi o masini ma radar o loʻo iai.

Faatasi ai ma AI o loʻo pulea le taʻavale e ala i masini, radar ma Lidar, o mea e pei o le ogatotonu ma le maualuga e mafai ona faʻaumatia. E le faia e le Aicon e aunoa ma, e ui lava i lea, se faiga moli. Pe e vaʻaia e tagata savali, ae sili atu i mea uma o le a fesoasoani e fesoʻotaʻi ma le lalolagi i fafo. O le si'osi'omaga o le Audi grille e sili atu i le 600 pixels 3D sili ona lelei i fe'au e mafai ona latou fa'aalia - mai ata i fa'afiafiaga i fa'amatalaga o ituaiga uma. Toeitiiti lava o mea uma o le a mafai.

Audi Aicon

Mo le taimi nei o le Audi Aicon ma le vaʻaiga o le lumanaʻi o le taʻavale o loʻo faʻamoemoeina e foliga mai o se mea mamao. Ae o le lua pe tolu sefulu tausaga mai le taimi nei e mafai ona avea ma "masani" fou.

Audi Aicon

Faitau atili