Brabus Ultimate E. O le atamai sili ona vave o le eletise

Anonim

E leʻi manaʻo Brabus e tuʻua le autu o le eletise mai lana lisi o faʻaaliga mo le Frankfurt Motor Show. E pei o lea, na faʻaalia ai le Brabus Ultimate E, o le 100% eletise eletise ma le 204 hp ma le 350 Nm o le maualuga maualuga. O le 0-100 km/h fa'ata'ita'i e mae'a ile 4.5 sekone ma ole maualuga ole saoasaoa ole 180 km/h fa'atapula'a fa'aeletoroni.

O le afi, na atiaʻe faʻatasi ma Kreisel Electric, o loʻo faʻamalosia e le pusa lithium 22 kWh le gafatia. O ma'a ia e maua ai le mamao e 160 kilomita ma na'o le tasi le tau.

I fafo, o le faʻavasegaina na faʻaalia i le ogaoga, e pei ona masani ai Brabus. I le faaopoopo atu i le vali samasama, ua faaopoopo uili 18-inisi ma o totonu e pule i le lanumoana ma samasama. I le pito i tua o loʻo i ai se paipa faʻamalo e tolu e faʻamatagofie, lea na tuʻuina ai moli LED e tolu.

brabus silisili ma

Faatasi ai ma Brabus Ultimate E o le a mafai foi ona faʻatau se pusa puipui, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o se fale poʻo se fale faigaluega ma o le a faʻatagaina oe e faʻatumu le 80% o le maa i le 90 minute.

O le kamupani faufale Siamani o le a filifili pea pe alu i luma i le faʻatapulaʻaina o le gaosiga o nisi iunite, ae tuʻu lenei faʻaiuga i le faaiuga o le Frankfurt Motor Show lea e faʻamoemoe e maua ai muamua ni poloaiga.

brabus silisili ma

Faitau atili