Live stream: Fa'aaliga afi a Frankfurt ola

Anonim

Le 67th Frankfurt Motor Show amata i lenei vaiaso ma o le a faia i lalo o le mautauave “The Future Now”. O le lomiga o lenei tausaga o lo'o fa'apitoa mo le suiga o ta'avale i ona itu: fa'akomepiuta, aveta'avale eletise, ta'avale tuto'atasi, ta'avale feso'ota'iga, fe'avea'i i le taulaga ma le tautua feavea'i.

E mafai ona e matamata ma mulimuli i faʻasalalauga faʻasalalau mai le Frankfurt Motor Show iinei i Razão Automóvel.

O nisi fa'ailoga o le a fa'asalalau tu'usa'o a latou fa'aaliga i le lalolagi. O le amataga i le fale Siamani e amata i le aso (Setema 11th) i le 6 i le afiafi (Lisbon taimi).

Volkswagen Group Preview Night - Setema 11 ile 6pm

O tala fou o ituaiga Volkswagen Group o le a tuʻuina atu faʻapitoa i le po o Setema 11th. O tala autu mai le 'German giant' o le a faʻaalia ma o le a tatou aʻoaʻoina atili e uiga i luʻitau feʻaveaʻi o aso nei ma taeao - o le faʻateleina o numera, fesoʻotaʻiga, eletise ma taʻavale tutoʻatasi o le a iai ni aafiaga loloto i luga o le taavale.

Mercedes-Benz Media Night - Setema 11 i le 6:30 pm.

O le faʻailoga a Mercedes-Benz Media Night e alu i le faʻaaliga sili ona faʻatali o le faʻailoga. E faamanatu e AMG le 50 tausaga ma e iai se meaalofa sili atu nai lo le Mercedes-AMG "Project ONE"? O le taʻavale muamua a le hypersports faʻapipiʻi, i se auala toetoe lava tuusaʻo, le tekonolosi faʻapipiʻi e mafai ona tatou vaʻaia i ana taʻavale Formula 1. Ma o le a setiina le leo mo le autu o le faʻatupulaia o le eletise o Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Cars Press Conference - Setema 12 i le 8:35 i le taeao.

E tolu faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le vaʻaiga a le ituaiga mo faʻataʻitaʻiga Mercedes-Benz i le lumanaʻi. Ole manatu ole EQA (100% eletise) ole fa'ailoga eletise muamua fa'atasi. O le GLC F CELL EQ Power fou o se fa'apalapala suau'u (hydrogen) hybrid, lea e mafai ai ona sili atu le tuto'atasi ma fa'aitiitia taimi fa'asusu fa'atasi ma leai se fa'aoso.

Fa'amuamua fo'i le lalolagi mo le fa'aaliga atamai EQ, o le ulua'i fa'ata'ita'iga lea a le vaega e tu'ufa'atasia atoatoa lana ta'iala e fa'avae i poutu e fa mo le lumana'i CASE, i se isi faaupuga, "Feso'ota'i", "Autonomous", "Fa'asoa" ma le "Ele'ele" (eletise).

O le X-Class pick-up ma le faʻaleleia o foliga o le S-Class faʻafouina e aofia ai le coupé ma le cabriolet o le a tuʻuina atu foi.

Volkswagen - Setema 12 i le 9:30 i le taeao.

Volkswagen I.D. Crozz: o le manatu fou o se isi mataupu i le fuafuaga a Volkswagen mo lona lumanaʻi faʻataʻitaʻiga eletise. O le sini o le faʻatau atu o le tasi miliona taʻavale eletise i le tausaga i le ogatotonu o le isi sefulu tausaga. O le Polo fou o le a tuʻuina atu i tagata lautele, faʻapea foʻi ma le T-Roc, Autoeuropa's SUV.

BMW ma MINI - Setema 12th i le 7:30 am - 8:00 am.

O le a tuʻuina atu e le MINI ni manatu fou se lua: le Mini Electric concept, lea e faʻamoemoeina lana taavale eletise fou mo le 2019; ma le John Cooper Works GP, lea o lo'o fa'amoemoeina se fa'ata'ita'iga i le lumana'i.

Le fa'ailoga fa'alua fatuga'o o le a fa'aalia le BMW i3s i ta'avale eletise, o se ta'aloga fa'afouina o le i3 fa'afouina, ma i le fa'afeagai, le mataupu fou o le M5 saga (ma le 600hp)! o le a faʻaalia foi.

SUVs a le ituaiga - poʻo le SAV, e tusa ai ma le BMW -, o le a faʻamalosia i le X2 fou, o le lona tolu o augatupulaga o le BMW X3 ma o le a tatou iloa le manatu X7, o le faʻailoga e leʻi tupu muamua mo se SUV i le lumanaʻi ma ono pe fitu nofoa. . E fou foi le Serie 6 GT ma le roadster version o le i8.

Opel – Setema 12 ile 8:10am – 8:25am.

Opel o le a faʻaalia ni faʻataʻitaʻiga fou se tolu i le Frankfurt Motor Show. O le mea taua e alu i le Opel Grandland X fou, o le elemene lona tolu i le ituaiga crossover / SUV aiga, na atiina ae aʻo leʻi mauaina le Opel e PSA. O isi fa'afouga e fa'atatau i suiga e lua o le Insignia, o le pito i luga o lo'o iai nei mai le Opel: le Insignia GSi ma le Insignia Country Tourer.

Audi - Setema 12th i le 9:45 am.

Audi o le a tuʻuina atu le lona fa o augatupulaga o le Audi A8 (tupulaga D5) e faʻavae i luga o le suiga fou o le MLB platform ma o le a faʻaalia se manatu e fesoʻotaʻi ma le gaioiga o le ituaiga i le lumanaʻi. Audi Sport o le a aumaia foi ni talosaga fou se lua i Frankfurt: o le R8 e na'o le uili tua ma le Audi RS4.

Skoda - Setema 12 i le 11:00 i le taeao.

O le tala tele mai le Czech brand o le tuʻuina atu lea o le Karoq, le SUV lea o le a sui ai le Yeti. I le faaopoopo atu i le Karoq, o le a iai foi Skoda se toe teuteuga o le Vision E, o se manatu e le gata i le lumanaʻi o le eletise, ae o se Kodiaq "coupé" e mafai.

Lamborghini - Setema 12 i le 10:15 i le taeao.

O le a tatou vaʻavaʻai i le tatalaina o le SUV lona lua, le Lamborghini Urus fou? O le i ai o le Aventador S Roadster fou ua mautinoa.

Porsche - Setema 12 i le 10:30 i le taeao.

O le Stuttgart brand e lua muamua: o le Porsche Cayenne fou (tupulaga lona tolu) ma le Porsche 911 GT2 RS fou, o le 911 sili ona malosi. Ina ia mulimulitaia le faasalalauga tuusao, mulimuli i le sootaga lenei: Porsche Livestream.

Hyundai - Setema 12th i le 11:55 am.

E tolu tala fou a Hyundai i le Frankfurt Motor Show ma ua uma ona tatou iloa e lua: le Hyundai i30N, o le uluai foafoaga a le Hyundai's N Performance department; le Hyundai Kauai fou, le sui lona fa o le aiga SUV; ma le Hyundai i30 Fastback o le “coupé” fou e lima faitotoa.

Faitau atili