Toyota GR86 o le a faʻatau atu i Europa mo le 2 tausaga. Aisea?

Anonim

O le Toyota GR86 fou na faʻaalia i luga o eleele Europa mo le taimi muamua ma faʻasalalau o le a avanoa mai le tautotogo o le 2022.

Ae ui i lea, o le galuega a le taʻavale taʻavale Iapani i Europa o le a matua puupuu lava: na o le lua tausaga . I se isi faaupuga, o le GR86 fou o le a faʻatau atu i le "konetineta tuai" seia oʻo i le 2024.

Ina ua uma lena, na mou ese atu o ia mai le vaaiga, e le toe foi mai, e ui lava o lana galuega o loʻo faʻaauau pea i isi maketi, e pei o Iapani poʻo Amerika i Matu.

Ae aiseā?

O mafuaʻaga mo le galuega fou a le Toyota GR86 i le maketi a Europa e le o se mea e fiafia ai, e uiga i tulaga faʻamalama i le lumanaʻi.

Nai lo lena, e faʻatatau i le faʻatagaina o le faʻaofiina o le tele ma le fou o le saogalemu o taʻavale i totonu o le Iuni a Europa, o loʻo fuafua e amata ia Iulai 2022. o nisi na tulaʻi mai ai ni feeseeseaiga, e pei o le "pusa uliuli" poʻo le fesoasoani saoasaoa atamai.

E oʻo mai ia Iulai 2022, o le a faʻatulafonoina le faʻapipiʻiina o nei faiga i luga o faʻataʻitaʻiga fou uma na faʻalauiloaina, ae o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu nei e lua tausaga le umi e tausisia ai nei tulafono faatonutonu - o le mea tonu lava lea e "tutusa" i le Toyota GR86.

Toyota GR86

O le fa'ai'uga fa'asalalauina o ana maketi e fetaui lelei ma le fa'ai'uga o le vaitaimi e usita'ia ai tulafono fou.

Aisea e le fa'afetaui ai e Toyota le GR86?

O le fetuutuuna'i o le GR86 fou ina ia ogatasi ma mana'oga fou e maualuga tau o le atina'e aua e aofia ai le tele o suiga o le coupé.

Toyota GR86
4-silinder fusu, 2.4 l, fa'alenatura aspirated. E maua le 234 hp i le 7000 rpm ma e 250 Nm i le 3700 rpm.

Ae ui i lea, i le avea ai ma se faʻataʻitaʻiga fou, pe le tatau ea e Toyota ona mafaufau i manaʻoga fou i le taimi o lana mamanu? O faiga fou mo le saogalemu ua lauiloa mo le tele o tausaga, a itiiti mai talu mai le 2018, faatasi ai ma le tulafono faatonutonu mulimuli na faamaonia ia Ianuari 5, 2020.

O le mea moni o le faavae o le GR86 fou e tutusa lava ma lona muamua, le GT86, o se faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le tausaga mamao o le 2012, ina ua leʻi faʻatalanoaina manaoga fou.

Toyota GR86

E ui ina ua fa'alauiloa e Toyota le fa'aleleia atili o le fa'avae, o le loloto o le toe fa'ainisinia o galuega ma o le mea lea e mana'omia ai le tele o tau o le atina'e e fa'aoga ai faiga fou mo le saogalemu.

Ae o lenei?

Afai sa i ai se masalosaloga o le Toyota GR86 o le ituaiga mulimuli lea o lona ituaiga, o se taʻaloga taʻavale faʻataʻavalevale pito i tua e taugofie ma se afi faʻalenatura ma se pusa faʻataʻitaʻi, e faʻamaonia e lenei tala fou ... a itiiti mai iinei i Europa.

I le 2024, o le GR86 o le a faʻamutaina le faʻapisinisi, e leai se sui e faʻatulagaina e suitulaga.

Toyota GR86

Ae afai e i ai se sui i se taimi mulimuli ane, o le a i ai se auala e eletise. Na faalauiloa foi e Toyota i le Kenshiki Forum e faapea e oo atu i le 2030 ua faamoemoe e 50% o ana faatau e avea ma taavale e leai ni emisi, ma e manao e faaitiitia le CO2 i le 100% i le 2035.

O le a leai se nofoaga mo se coupe ta'aloga ta'avale e taugofie i tua, e na'o le fa'apipi'iina i se afi afi.

Faitau atili