Toyota Yaris GRMN. E leai ni a matou tala lelei.

Anonim

mai fa'apotopotoga i le taulaga . E faʻafefea ona faia le fesoʻotaʻiga i le va o le manuia o le WRC ma le tele o faʻataʻitaʻiga gaosiga? Ua tele tausaga e le'i va'aia se fa'afafine fa'apitoa i lea tulaga, e fa'anoanoa. Ae foliga mai ua maua e Toyota se fofo.

O se mea e ofo ai, na faʻaaogaina e le Iapani le faʻafouga i le Yaris laʻititi e teu faʻafaigaluega i le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻaosofia e le masini e auai - ma ua manumalo - i le WRC. Se toe fo'i tele i ta'aloga i le vaega B? Va'ai i le igoa: Toyota Yaris GRMN - Gazoo Racing Masters o Nürburgring.

O sini a Toyota e manino (ma fa'atauva'a): ia avea le Yaris GRMN ma fa'ata'ita'iga sili ona mama, vave ma sili ona mamana i lona vaega. Afai, i le tulaga o le mamafa, tatou te le o iloa lava pe o le a le tele o le Yaris GRMN o le a faʻaalia i luga o le fua, e pei o le afi, e itiiti lava masalosaloga: o le 1.8 lita fa-cylinder poloka, e fesoʻotaʻi ma le volumetric compressor, ma se malosi e le itiiti ifo i le 210 hp.

O le faʻasalalauga e faia i uili pito i luma o le a nafa ma le ono-saosaoa gearbox ma o le a faʻatagaina le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 6.0 sekone. O le tama'i vevela vevela o le a fa'aalia ai fo'i se eseesega fa'ainisinia Torsen ma se ta'avale fa'amalosia.

Tu'u sa'o ile Geneva Motor Show, ole Toyota Yaris GRMN o lo'o fa'aauau pea ona atina'e. Ae e foliga mai, o le a avea ma faʻataʻitaʻiga, o le mea e leaga ai, e mafai ona maua e toʻaitiiti - ma matou te le o talanoa e uiga i le tau. E tusa ai ma le Autocar, le Yaris GRMN o le a faʻatapulaʻaina i le 400 iunite i Europa , ma le 100 oi latou ua uma ona i ai lo latou taunuuga: le maketi a Peretania.

O le Toyota Yaris fa'afouina ua uma ona fa'atau atu i Europa (ma Potukale), ae o le Yaris GRMN e na'o le fa'ai'uga o le tausaga. I luma atu o le ai ai ni fili e pei o le Ford Fiesta ST ma, o ai na te iloa, o le isi Hyundai i20 N.

Toyota Yaris GRMN

Faitau atili