Bugatti Chiron. Mai Potukale i le "Green Hell"

Anonim

E leʻi galo i le au Potukale masina na "masani" le vaʻaia o le tele o Bugatti Chirons o feoai i luga o auala a le atunuʻu i aso uma. Faʻaaliga na mafua ona o le faʻasalalauga faʻavaomalo o le faʻataʻitaʻiga i Potukale - saili atili iinei.

A maeʻa le faʻaaliga i Potukale, o le taimi nei o le "pati" o loʻo faʻaauau i le Nürburgring. O le faʻataʻitaʻiga Farani na maua i suʻega i le tala faʻasolopito Siamani.

Chiron Super Sport ile ala?

Atonu o lo'o fa'atupuina e le fa'ailoga isi fa'asalalauga fa'apitoa o le fa'ata'ita'iga. O se tasi o lomiga e sili ona fa'amoemoeina e le masalomia o le Super Sport version. Le sili ona malosi ma faʻamalosi.

E foliga mai, o le 1,500 hp na ofoina mai e le sui fou o le gafa Bugatti e le lava mo nisi tagata faʻatau ...

Pe a faatusatusa i le Chiron ua uma ona tatou iloa, o loʻo i ai eseesega i luma moli ma nofoa (lea e tatau ona faʻapitoa i lenei miula suʻega mo mafuaaga saogalemu). Ae atonu o le Chiron i ata e le o le Super Sport ua leva ona faatalitali i ai.

O ai la le Bugatti Chiron lea?

O lenei Chiron e mafai ona avea ma se miula faʻataʻitaʻi o le "masani" Chiron (e ui e leai se taavale e iai le 1500 hp e masani ...). E pei ona e iloa, o le faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga i le gaosiga e tumau, ma o le faʻailoga e mafai ona faʻaogaina na o sina faʻaleleia atili i luga o le faʻataʻitaʻiga.

O lenei polokalame su'ega atonu e na'o lena: fa'aleleia. Faʻaleleia o loʻo faʻamoemoe le faʻailoga e faʻaalia i le nofoaga masani ... i le "Green Inferno". E ui lava i le alualu i luma faifaipea o faiga komepiuta ma simulators, e leai se mea e "tu'i" le olaga moni.

Faitau atili