O se aso i le kamupani a... Subaru Impreza WRX STi

Anonim

“Mafuaaga Taavale tagata, o loʻo i ai le matou Subaru Impreza WRX STi fa-faitotoa iinei i le faleaoga, e te manaʻo e afe?"

O le tali i lenei fesili e faigofie lava: “… o lea ua tatou i luga o le ala!”. E le gata i lea, e le o aso uma tatou te maua ai le avanoa e matelaina ai se Subaru Impreza WRX STi fa-totoa, e oʻo lava mo le sili atu i le lona tolu o augatupulaga.

Subaru Impreza WRX STi

O le taimi lava na matou taunuu ai i le faleaoga a le Ofisa o Tiute a le ODC, na faaseseina moni lava i matou e lenei penina Iapani ma se leo "Helvetic". Mo le averesi o tagata, o le mea lea e latalata e pei o le taʻavale faʻatasi - seʻi galo ia i tatou le Mitsubishi Evo mo sina taimi, lelei? E tusa lava pe 3 mita mai o matou mata, e le mafai ona matou mafaufau i se isi taavale e ese mai i lenei Subaru. Sa ma naunau e tago i ai, ae a o lei lofituina i ma’ua i sea lagona, sa ma o i totonu o le taavale ma o atu e sauni se ata matagofie.

Subaru Impreza WRX STi

“Photoshoot?”, e te fesili ai… O ai seoli e mafaufau e uiga i ata pe a latou i o latou luma se afi 2.5 turbo pusa pusa e mafai ona tuuina atu 310 horsepower ? Matou! O le mea moni, ua leva ona matou iloa o le taʻaloga ma lenei Subaru Impreza WRX STi o le a laʻititi pe leai. E mafua ona o se taavale tumaoti ma e leai se tasi i lo latou mafaufau lelei na te tuuina mai ia i matou se taavale faapena mo o latou lima. Ma o lea, na matou filifili e faʻaaoga le avanoa e ofo atu ai ia te oe se ata lelei o ata o lenei WRX STi. Fai i ai e le o matou uo...

Subaru Impreza WRX STi

O le Subaru Impreza WRX muamua na fa'aalia i le 1992 (le tausaga lava e tasi e pei o Mitsubishi Lancer EVO ta'uta'ua) ma sa fa'aauupegaina i se afi fusu 2.0 turbo ma 240 hp ma, ioe, uili uma. Lua tausaga mulimuli ane na sau ai le STi, ma le 250 hp. Ona, i le 2000, na sosoo ai ma le lona lua o augatupulaga e tumu i foliga foliga tatou te le fia talanoa i ai ma i le 2007 o le lona tolu o augatupulaga o lenei Subaru Impreza WRX STi na taunuu ma se 2.5 turbo boxer engine e maua ai le 310 hp ma le 407 Nm o le maualuga maualuga. . O le Hatchback version e leʻi faʻamaonia ma o le mafuaʻaga lea na faʻamutaina ai e le faʻailoga lenei 3-volume version i se taimi lona lua.

Subaru Impreza WRX STi

O lenei mea fa'apitoa e sau fa'atasi ma se 6-saosaoa manual gearbox , lea e tusa ai ma le faʻailoga e tau atu i se faʻavavevave o 0-100 Km/h ile 5.2 sekone . Ae paga lea, matou te leʻi maua le avanoa e faʻamaonia ai, ae e tusa ai ma le pule, o lenei numera e le o mamao mai le mea moni. Fa'atauga e le faauo, sili atu nai lo 10l/100km le averesi , ae o ai lava e faʻatau se masini faʻapenei e tatau ona popole i mea uma ae le faʻaaogaina. O le fiafia i tua o le uili e mautinoa lava o le popolega numera tasi o lenei pule.

Subaru Impreza WRX STi

A o faaauau la matou malaga i le nofoaga o le a matou pue ai ata, sa mafai ona matou iloa atu le toatele o tagata o loo tilotilo i le taavale. O le upu moni, matou te le'i i ai i se taavale ese, ae o se lagona lelei. E le fa'atauva'a, a o le fa'ailoaina. Faʻailoa mai e alolofa i le "fa uili" mo le talatuu na fausia e le faʻailoga Iapani i le tele o tausaga, aemaise lava i le lalolagi o faʻasalalauga. Siamupini lea na ia tuua ai le tele o mea le fiafia.

Subaru STi 13

I luga ole Subaru, o nisi taimi e fa'asili ai le galuega ile mamanu. O LE aileron mo se faataitaiga e tele, mo nisi atonu e tele naua, ae o le galuega na tautala leotele ma o le mea taua e fesoasoani e faʻamautu le taavale i tulimanu vave. le sauai fa'aogaina o le ea fa'amoemoe e fa'atonu le ea i le intercooler ma le isi vaega o taʻaloga taʻaloga e aofia ai foʻi faʻamaʻi pito i luma e faʻapitoa i lenei faʻaaliga, o baquets e faʻamautu ai i matou e oʻo lava i tulimanu sili ona vave, pedal alumini, uili 18-inisi, ma isi. E mataʻina foʻi auala taʻavale e tolu: taugofie, ta'aloga ma sili ta'aloga . Na matou lafoaia le tulaga tau tamaoaiga…

Subaru Impreza WRX STi

I Potukale, o se Subaru Impreza WRX STi e fa-faitotoa fou e taua i le 70 afe euros, ae i le maketi lona lua na matou maua ai le tasi ma le 13,000 km mo le 45 afe euros.

O se taavale lea mo i latou e iloa le mea latou te mananao ai, ma e le fautuaina mo i latou e maʻi i auala mauga poʻo e vaivai le manava. Ae afai e te le fetaui i lenei talaaga, mulimuli i la matou fautuaga: saili se auala e tietie ai! O le a latou maua se taimi fiafia.

Subaru Impreza WRX STi
O se aso i le kamupani a... Subaru Impreza WRX STi 20432_9

Faʻafetai:

– ODC Tiute

– Bruno Ramos (Subaru pule)

Tusitusi: Tiago Lui

Ata: Diogo Teixeira

Faitau atili