DS 7 Crossback i Galuega a le Peresetene

Anonim

Afai o oe o le tulaga autu, e tatau ona e alu i se mea faʻapitoa. Tauagavale? O le mea lena e tupu i le lalolagi atoa. I totonu o le US, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mataupu o loʻo ave i se tulaga ogaoga: o se taʻavale na faia mai le sasa, lea e foliga mai o se Cadillac limousine, ae o loʻo fausia i luga o se loli ma e iai ni foliga talafeagai mo se taʻavale a le militeri. Leitioa latou taʻua o ia o le Manufeai...

I totonu o Europa o le faʻaaliga e le o se apocalyptic. I se tulaga lautele, o faʻataʻitaʻiga autu o le setete o loʻo agai i totonu o Siamani poʻo Peretania saloons taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Potukale, Marcelo Rebelo de Sousa ma António Costa malaga i faʻataʻitaʻiga Mercedes-Benz.

I Farani, na talosaga ai le peresitene filifilia o Emmanuel Macron i le atunuu ma i lona faapaiaga, agai i luga o se ata Farani. E pei o lona muamua, François Hollande, na faʻaaogaina le Citroën DS5 HYbrid4.

DS 7 Crossback - Emmanuel Macron

Na fa'aogaina e Emmanuel Macron auaunaga a le DS 7 Crossback, le SUV fou mai le DS, le PSA's premium brand. Ina ia faʻataunuʻuina lana matafaioi aloaia, o le faʻataʻitaʻiga Farani na saunia lelei.

O le DS 7 Crossback o loʻo fesiligia o loʻo i ai se Ink Blue (lanu moana lanumoana) faʻapitoa, e faʻatusatusa i nisi faʻamatalaga patino e faʻatatau i lana galuega, saini "République Française" poʻo le tagata faʻasalalau. I fafo, o uili 20-inisi faʻatasi ma faʻauʻu auro faʻapitoa e matilatila. I totonu, o le fale e ufiufi i luga aʻe o mea uma i le Paʻu Ata uliuli, i se autu e taʻua o le Opera Inspiration, lea na faʻaopoopoina ai se faʻa-Farani - Lacquered Canvas na mamanuina ma gaosia e Atelier Maury.

O le mea pito sili ona taua e le masalomia o le sunroof faʻapitoa, lea, e pei ona matauina i le sauniga, e foliga mai o meafaigaluega sili ona talafeagai mo soʻo se solo a le peresetene. Ae mo le afi o loʻo faʻapipiʻiina lenei DS 7 Crossback, e leai se faʻamatalaga maualuga.

O le felauaiga fou a le Peresetene o Farani o le a faʻaalia mai ia Me 16th i le DS World space i Pale. Ae mo le gaosiga DS 7 Crossback, o le a amata lana galuega i le amataga o le tausaga fou.

DS 7 Crossback - Emmanuel Macron - faʻamatalaga
DS 7 Crossback - Emmanuel Macron - faʻamatalaga

Faitau atili