Jaguar E-PACE ua leva ona umia faamaumauga... "lele"

Anonim

O taʻavale na mamanuina e savavali tumau i fesoʻotaʻiga ma le eleele, ma o le mafuaaga lena e le o ni taʻavale lelei mo le faʻaogaina o le ea, o mea tatou te vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o uili e lua. Ae o loʻo i ai i latou o loʻo taumafai - o le tulaga lea o Jaguar. O le mea aupito lata mai "na afaina" o le E-PACE fou na faʻalauiloaina, o le talosaga fou a le ituaiga mo le vaega SUV compact.

I le 2015, o Jaguar, e ola e tusa ai ma le pusi lea e faʻasoa ai lona igoa, na faʻaalia ai le gafatia o le F-PACE, ma faia ai le SUV i se matasele tele, ma ausia ai se faʻamaumauga. Latou te le talitonu? vaai iinei.

O le taimi lea na filifili ai le British brand e faʻataʻitaʻi lana fanau fou.

Ma e leai se mea e itiiti ifo nai lo le faia o se acrobatic ma le mataʻina ta'ai paelo . O lona uiga, o le E-PACE na faia se oso faʻasolosolo, faʻasolosolo 270 ° e uiga i se axis longitudinal.

E matua ese lava! Aua nei galo ia i tatou, e ui lava ina faʻatusatusa, o loʻo i ai pea le 1.8 tone o taʻavale i tulaga e le o taʻavale.

O le stunt na manuia, e pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio o loʻo i lalo, ma maua ai Jaguar le Guinness World Record, ma le E-PACE na ufiufi 15.3 mita i luga o le ea, o le mamao sili ona umi e oʻo mai i le taimi nei na fuaina i lenei gaioiga e se taavale.

E pei lava ona ou iloa, e leai se taavale gaosiga ua maeʻa se taʻavale paelo ma o loʻu faʻanaunauga lava e fai se tasi talu mai loʻu laʻitiiti. Ina ua uma ona ave le F-PACE i le matasele o le talepeina o faamaumauga, e ofoofogia le fesoasoani e faalauiloaina le isi mataupu o le aiga PACE i se galuega e sili atu ona mata'ina.

terry foa'i, fa'alua
Jaguar E-PACE paelo lola

O le faamaumauga e ana ia Jaguar, ae e le o se taimi muamua lea na matou vaaia ai se paelo taamilo i se taavale. Mo James Bond fans, e tatau ona e manatua lelei le 1974's The Man with the Golden Gun (007 – The Man with the Golden Gun), lea na faia ai e le AMC Hornet X lea lava gaioiga. Ma e na o le tasi lava le taimi na ave ai.

Faitau atili