Kia Cee'd tolu-faitotoa ua leai. O lea e sau ai le SUV ma Shooting Brake

Anonim

O le sailia e faʻateleina lana faʻasoa i le faʻateleina o le SUV Europa ma le maketi crossover, o loʻo saunia e Kia se ituaiga o suiga i le mea e sili ona faʻataʻitaʻiina i le "konetineta tuai" - le Cee'd. E sili atu le saʻo, faʻafeiloaʻi se SUV faʻapipiʻi i totonu o le Cee'd, i le tulaga i le va o Stonic ma le Sportage.

Kia Cee'd 2017

O tala fou, faʻalauiloa e le British Autocar, o loʻo faʻamaonia ai o le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, lea o le a tuʻufaʻatasia ai le tele o fofo mamanu ua uma ona iloa mai isi faʻataʻitaʻiga Kia, o le a taumafai e tauva ma tauva e pei o le Nissan Qashqai poʻo le Seat Ateca. O lenei, i le taimi lava e tasi o le a maua ai le lauiloa i totonu o le aiga Cee'd lava ia.

Ae mo afi, o le SUV Cee'd i le lumanaʻi e tatau ona faʻasoa tutusa ituaiga o afi o le a maua i isi fesuiaiga.

Fa'agasolo nai lo le pro_cee'd

O le SUV fou a le aiga Cee'd o le a le na o le pau lea o le faʻaopoopoga fou i le augatupulaga fou o le masani a Korea i Saute, aua o le a aumai ai fo'i ma le tino fou o le Shooting Brake . O le mea mulimuli, e faʻatatau i le pito i luga o le laina.

Kia Process Manatu

O le musuia, e foliga mai, e ala i le mataʻina o le Proceed Concept prototype na faʻaalia i Frankfurt Setema talu ai, o lenei tino fou o le a faʻaalia ai faitotoʻa e lima, e suitulaga i le fausaga muamua e tolu-faitotoa, le pro_cee'd - i Potukale, cee'd SCoupe. O lona faʻaopoopoga e mafai foi ona malamalama o se tali saʻo i le Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.

Ae ui i lea, pe a faʻatusatusa i le taʻavale Siamani, o le talosaga a Korea i Saute e mautinoa lava e sili atu le tau, aua foi e tatau ona ofoina atu, i se tulaga ulufale, ma se laʻititi laʻititi e tolu-silinder. O le mea lea, e faaopoopo atu i se fale toe faʻaleleia ma sili atu ona lelei, lea o le a ia faʻasoa ma isi uso.

Hatchback e na o le lima faitotoʻa ma faʻatasi ma le Sportswagon

Ae mo le hatchback, o le a maua, i lenei tupulaga lona tolu, na o le lima-faitotoa fesuiaiga. E ui o le numera o ports i luga o suiga uma a le Cee'd i le lumanaʻi o le a le itiiti ifo i le lima, ae o loʻo faʻamoemoeina le GT version. Ae, e tusa ai ma Albert Biermann, aua e te faʻamoemoeina se faʻaaliga o le Hyundai i30 N type - Kia's GTs o le a sili atu ona gaogao le taulaʻi.

Kia Process Manatu

Ae afai o le Shooting Brake e foliga mai o se nofoaga mautu, o se van masani, e pei o Sportswagon, o le a i ai foi i le iloiloga a Kia, faʻamaonia Autocar. Mai le amataga, e fa'aeaina le gafatia o le vaega atopa'u, o se mea e mautinoa lava e le mafai ona fa'amautinoaina e le Fusi Pu'e sili ona matagofie.

2018 o le tausaga o tala fou

Ma le mea mulimuli, i le tulaga o le tuʻuina atu o eseesega eseese, o le mekasini a Peretania o loʻo agai i luma o le lima-faitotoa hatchback, e pei o le SW, e tatau ona muamua faʻaalia, i le amataga o le 2018. A o le SUV ma le Shooting Brake, o le a latou taunuu. mulimuli ane, agai atu i le faaiuga o le tausaga.

Faitau atili