E manumalo le Kia Stinger fou i valo'aga: 4.9 sekone mai le 0-100 km/h

Anonim

Ina ua maeʻa la latou amataga Europa i le Geneva Motor Show, na toe foi le Kia Stinger i le fale mo le faatinoga aloaia i le Seoul Motor Show lea na amata i le aso nei i le laumua o Korea i Saute. E sili atu nai lo le faʻaalia o le mamanu o le Stinger fou, Kia faʻaalia foliga fou o lana faʻataʻitaʻiga sili ona vave.

Ua iloa nei o le Kia Stinger o le a mafai ona faatelevaveina mai le 0 i le 100 km/h ile na'o le 4.9 sekone , faʻatusatusa i le 5.1 sekone na fuafuaina ina ua tuʻuina atu le taʻavale i le Detroit Motor Show. O se fa'avavevave e na'o le 3.3 lita V6 turbo afi e mafai ona maua, fa'atasi ai ma le 370 hp ma le 510 Nm e tu'uina atu i uili uma e fa e ala i le otometi e valu-saosaoa gearbox. O lo'o tumau pea le saoasaoa maualuga ile 269 km/h.

O le tuʻuina atu o numera o le Kia Stinger i se vaaiga mamao, e taua le manatuaina o taʻaloga a latou tagata Siamani. I le tulaga o le Audi S5 Sportback, o le saoasaoa i le 100 km / h ua maeʻa i le 4.7 sekone, ae o le BMW 440i xDrive Gran Coupé faia le faamalositino tutusa i le 5.0 sekone.

Kia Stinger

Afai e tusa ai ma le saoasaoa mama o le Stinger e tutusa ma sharks o le vaega, o le a le ona o lana amio malosi o le a i ai le Stinger i tua o le tauvaga a Siamani. E tusa ai ma le tala a Albert Biermann, o le sa avea muamua ma ulu o le BMW's M Performance department ma o le taimi nei o le faauluuluga o le matagaluega o faatinoga a Kia, o le Stinger fou o le a avea ma "manu" e matua ese lava.

O le taunuu mai o le Kia Stinger i Potukale ua fuafuaina mo le afa mulimuli o le tausaga ma i le faaopoopo atu i le V6 turbo pito i luga, o le a maua i le 2.0 turbo (258 hp) ma le 2.2 CRDI Diesel engine. (205 hp).

Faitau atili