Ole tali lea a Volkswagen Amarok ile Mercedes-Benz X-Class

Anonim

Volkswagen o le a tuʻuina atu ni faʻamatalaga fou se lua o le Amarok pick-up i le Frankfurt Motor Show. O le Amarok Aventura Exclusive ma Amarok Dark Label e mauaina le afi fou pito i luga ole 3.0 TDI V6, faʻatasi ai ma le tele o le malosi ma le malosi i nei faʻaliliuga. O loʻo faʻatulagaina mo le tautotogo 2018.

Amarok Adventure Exclusive

Le fou Amarok Adventure Exclusive manatu faʻaalia le lumanaʻi o Volkswagen Commercial Vehicles. O lenei manatu o loʻo tuʻuina atu i le Turmeric Yellow Metallic, o le samasama tatou te iloa mai faʻataʻitaʻiga e pei o le Volkswagen Arteon fou ma Volkswagen Golf. O loʻo faʻapipiʻiina i le 8-saosaoa otometi faʻasalalau ma tumau uma-uili taavale, ma ua faateleina le mana i le 258 hp ma sili atu i le 550 Nm o le malosi.

O lenei taavale lua Amarok ua faʻapipiʻiina i uili Milford 19-inisi, o faʻamau i autafa, o le pa faʻapipiʻi i luga o le pusa uta, o le talita pito i luma, o faʻata ma le pito i tua o loʻo chromed uma. E maua fo'i e lenei fa'ailoga molī ulu bi-xenon fa'atasi ai ma moli fa'aola i le ao e maua ai se foliga ta'aloga.

O lo'o i ai fo'i se fa'aoga tapuni, e leai se vai o le a maua mo le taimi muamua i le alumini. O puipui o le itu o loʻo i totonu foi o le alumini. O le ParkPilot system, mea pu'eata pito i tua ma le avanoa o le 100% loka ese'ese i fafo-auala auala sa aofia ai foi i lenei lomiga.

Ole manatu ole Amarok Aventura Exclusive e sili atu le ta'aloga i totonu ma nofoa pa'u uliuli fa'atasi ai ma le su'iina o Curcuma Yellow. O lo'o fa'apipi'iina fo'i i nofoa e mafai ona fetu'una'i ergoComfort, se uili pa'u fa'atasi ma foe ma le faiga fa'atautaia Discover Media. O le fa'aoga fou o le taualuga e fetaui ma totonu o le titanium uliuli.

Volkswagen Amarok Adventure Exclusive Manatu

Volkswagen Amarok Adventure Exclusive Manatu

Amarok Black Label

Le lomiga fa'atapula'a fou Amarok Black Label e fa'avae i luga o le laina meafaigaluega Amarok Comfortline ma o fafo o lo'o valiina i le Indium Grey matt. O lo'o fa'aalia ai fa'aopoopoga fa'apouliuli e pei o paipa uliuli, pusa fa'ailoga lanu uliuli, laina chrome lacquered i le pito i luma ma uili u'amea Rawson 18-inisi i le anthracite iila.

O lenei lomiga faʻapitoa e faʻatatau ia i latou e fiafia i le mamanu ae le manaʻo e ositaulagaina le lelei o se taʻavale moni i fafo. O 'au o le faitoto'a o lo'o i le lanu uliuli, e pei o fa'ata ma fa'amae'a le sitaili, o lo'o i ai le fa'ailoga Pogisa ua togitogia i le pito i lalo o le faitoto'a. I totonu, o le faʻalo faʻalo ma fala o loʻo i le uliuli, faʻapipiʻiina i le logo o le Dark Label.

I le Amarok Black Label, e lua tulaga eletise o le a avanoa mo le 3.0 TDI V6 afi. O se faʻamatalaga faʻatasi ma le 163 hp, 6-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona ma tua-uili taavale poʻo uma-uili taavale; ma le 204 hp fa'atasi ma le ono-saosaoa fa'asalalauga tusi lesona po'o le 8-saosaoa fa'autometi fa'asalalau ma 4MOTION faiga-uili uma.

I le 5.25 mita le umi ma le 2.23 mita le lautele (e aofia ai faʻata), Amarok o loʻo i ai le malosi toso e oʻo atu i le 3500 kg.

Faitau atili