Opel Crossland X, le amataga o se vaitau fou

Anonim

O le Opel Crossland X, le crossover lea e suitulaga i le Meriva, na maua i Sineva. Atinaʻe faʻatasi e Opel ma PSA, o le Crossland X o loʻo tuʻuina atu i le maeʻa ai o le faʻasalalauga o le mauaina o le faʻailoga Siamani e Farani.

O le Opel Crossland X na avea ma se tasi o tagata autu o Geneva. E le ona na suitulaga i le Meriva, o se MPV compact ma se crossover, ae ona na faʻalauiloaina i le maeʻa ai o le mauaina e PSA o Opel. Ma o le faʻataʻitaʻiga muamua na atiina ae faʻatasi ma PSA, o le Crossland X o se faʻaaliga faʻapitoa o le lumanaʻi o le Siamani.

O le Crossland X o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga e tolu na gaosia mai le GM PSA alliance na fausia i le 2013, ma faʻapea, faʻaaogaina meafaigaluega PSA. O lona faʻavae e tutusa ma le Citroen C3, ae faʻateleina. O lo'o tu'u i lalo ole Mokka X, e la'ititi fo'i nai lo lea - ole fa'asaga Siamani e 4.21 mita le umi, 1.76 m le lautele ma le 1.59 m maualuga.

2017 Opel Crossland X i Sineva

Vaʻai, Crossland X e musuia e le SUV universe. E mafai ona tatou vaʻaia lenei mea i le faʻateleina o le kilia o le eleele ma le faʻaogaina o le puipuiga o le tino, faʻapipiʻi i luga o elemene eseese i pito. O le faʻaogaina o le tino e lua-lanu ma le D-poutu o loʻo faia i le auala tutusa e pei o Atamu. O le va'aiga o le lautele e taua tele i totonu o se ta'avale umi, fa'atasi ai ma Opel e fa'atatau i le fa'atupuina o laina fa'alava i le fa'amalamalamaina o pito o le tino.

Fa'amau i fafo, vateatea i totonu

O le ulufale atu i le Crossland X o le ae maua ai se fale e matua'i fetaui lelei ma ata fou o Opel. O elemene e pei o savili ea ma fa'amae'a chrome po'o le taualuga tioata tioata e tu matilatila. E maua fo'i e Crossland X le faiga fa'amatalaga lata mai mai le Opel (e fetaui ma le Apple CarPlay ma le Android Auto).

2017 Opel Crossland X i Sineva - Fa'amatalaga Optical Tua

O nofoa pito i tua e fa'ase'e e tusa ma le 150 mm, e mafai ai ona fesuia'i le vaega o ato i le va o le 410 ma le 520 lita. A gaugau i lalo (60/40) e o'o atu i le 1255 lita le tulaga o ato.

O le isi malosiaga o Crossland X o le tekinolosi, feso'ota'iga ma le saogalemu . Adaptive AFL headlights e faia atoa i LED, Head Up Display, otometi faiga paka ma le 180º panoramic tua mea pu'eata o nisi o mea fou fou.

2017 Opel Crossland X i Sineva - Karl-Thomas Neumann

O le tele o afi, e afua mai foi i le PSA vaega, e tatau ona aofia ai afi Diesel lua ma afi penisini tolu, i le va o le 82 hp ma le 130 hp. E lua fa'asalalauga, tasi le otometi ma le tasi tusi lesona.

Crossland X tatala i tagata lautele i Perelini (Siamani) ia Fepuari 1st, ao le taunuu i luga o le maketi Europa ua faʻatulagaina mo Iuni.

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili