Mealilo Foia: "Extended Hot Hatch" Fa'atalitali le lumana'i Kia Fa'aauau

Anonim

O le Kia cee'd, i le faaopoopo atu i le saloon ma le van, o se tasi o sui e seasea maua o le vaega o loʻo i ai pea le tolu-faitotoa o le tino - o se ituaiga o tino e lamatia i le faʻaumatia. Le pro_cee'd - i Potukale, cee'd SCoupe - e pei ona matou iloa e tatau ona aveese. O lenei manatu i le igoa na filifilia mo le manatu lilo na tuʻuina atu i le vaiaso talu ai, faʻamatalaina e Kia o se faʻalautele vevela vevela: fa'aauau.

O le apostrophe e le mafaamatalaina ma le vase na aveese mai le igoa ma "pro" ua tuufaatasia i le "ceed" ma le voila. O le Proceed Concept e le gata o loʻo faʻamoemoeina le sui i le Kia cee'd - faʻatulagaina mo le 2018 -, ae toe faʻafouina foi le pro_cee'd, suia i se van manaia ma se (lelei tele) foliga taʻaloga. Fa'asa'oga, e le o se veni, e le o se taofi fana, ae o se fa'alava vevela.

Kia Fa'aauau

Atonu tatou te faanoanoa i le faaiuga o le tolu-faitotoa bodywork, ae vaai i lenei manatu. Afai o le Faʻasolo e oʻo atu i le laina gaosiga ma nei faʻatusatusaga ma faʻaalia, o loʻo avea pea ma sui iloga - ma e mamao mai le avea ma se isi faʻasaga.

Faatasi ai ma le tele o avetaavale Europa o loʻo suʻe nei mo isi mea i le tolu-faitotoa vevela vevela, na amata ona matou mafaufau e uiga i se faʻataʻitaʻiga halo ese mo le aiga cee'd. O le Proceed Concept o lo'o fa'atusalia ai se va'aiga fou mata'utia pe fa'afefea ona toe fa'aolaina ma fa'aolaola le agaga malosi o le pro_cee'd mo se tupulaga fou o ta'avale fa'atino.

Gregory Guillaume, Pule Sili, Kia Europa

Mealilo Foia:

lava faasinomaga

O le musumusuga mo le Kia Stinger e mafai ona vaʻaia ma o loʻo i ai elemene e iloagofie ai le mamanu a Kia: o le "isu o le taika", o le matagi faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga o le maota ma le piʻo ma le mataʻutia.

Ae o le Proceed e iai lona fa'asinomaga. O le mea taua, ioe, o lau talaaga. 20-inisi uili ma se vaega iila maualalo-maualuga faʻaalia tulaga afeleti. O nei mea e fa'amamafaina i lalo o le tino, fa'atasi ai ma se vaega alava kaponi, e fa'amamafaina ai le puimanava manifinifi ma uili lapopo'a.

O le fa'ailoga e mautinoa lava e fa'ailogaina i le laina e fa'agata ai le vaega fa'aiila, e mulimuli i fa'ailoga fa'ailoga o le taualuga aga'i i tua. E malepe lenei faaofuofu pe a felavasa'i le laina pito i lalo o fa'amalama - o se laina e maua ai se elemene foliga fa'apa'u ma'oti ile pou C.

O le vaega fa'aiila o lo'o fa'ailogaina ai le fa'ailoga i se auala e leai se fa'afitauli a le au faufau a Kia i le fa'amalamalamaina o lona auivi, fa'apea fo'i ma le apa, mo le fa'afaigofie ona iloa le Fa'aauau i le po.

O le ola e tusa ai ma le vevela (vevela) i totonu o le pito vevela faʻalautele, o le tino na ufiufi i se paolo lanu mumu e taʻua o le Lava Red. le 2.0 lita turbo o le Hyundai i30 N?

O le Kia Proceed o le a faʻaalia faʻalauaʻitele i le Frankfurt Motor Show, naʻo le 500 mita le mamao mai le European Design Center, lea na mamanuina ai.

Faitau atili