0-400-0 Km/h. Koenigsegg ma se tala fou o le lalolagi i luga o le ala?

Anonim

Na'o le sili atu i le masina talu ai, na maua ai e Bugatti se fa'amaumauga o le lalolagi o le 0-400-0 km / h mo le Chiron, fa'atasi ai ma le taimi o le 41.96 sekone, lea na fa'asalalauina i le taimi o le Frankfurt Motor Show.

I le taimi nei, ua tuʻuina atu e Koenigsegg se ata i luga o lana Facebook o le mea e foliga mai o se Agera RS, faʻalauiloa le faʻaosoina e ono lamatia ai faamaumauga muamua a Chiron.

O le Swedish supercar brand, lea ua uma ona i ai le tele o faamaumauga i lona igoa e aofia ai le taamilosaga sili ona saoasaoa i le Spa, ma le 0-300-0 km / h faailoga, faatasi ai ma isi, ua folafola mai e le o toe mamao ona i ai lea o se faamaumauga fou e faalauiloa.

Na tuʻu e Bugatti le Chiron i lima o le avetaavale Colombian Juan Pablo Montoya e ausia ai se mea e leʻi ausia muamua. O le isi sini o le a talepeina le fa'amaufa'ailoga a le lalolagi mo le ta'avale sili ona saosaoa i le tausaga a sau, fa'atosina lana lava fa'amaumauga 438 km/h ma le Veyron Super Sport i le 2010.

E foliga mai ia i matou e le malolo Koenigsegg, ma o le a faʻaauau pea ona taumafai e taʻalo faʻamaumauga ma latou hypercars, ia faʻapea!

Faitau atili