matau'a? Volkswagen manao e faʻaitiitia le tauvaga mai ... Skoda

Anonim

Sa avea Skoda ma vaega o le vaega Volkswagen mo le 26 tausaga. Na alu ese mai le avea o se faʻailoga faʻaletonu i le itu sese o le Pupuni Umea i se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona malosi i totonu o le vaega. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le 8.7% naʻo Porsche e sili atu i le Skoda, e oʻo lava i le Audi i le tausaga talu ai. Fa'atusatusa lenei mea ma le fa'ailoga a le Volkswagen e na'o le 1.8%, e ui lava, i se tulaga atoatoa, fa'atau atu le tele o isi iunite.

E mafai faapefea?

I le avea ai o se vaega o le vaega Siamani, Skoda ua toetoe lava a le faatapulaaina le avanoa i tekinolosi ua atiae e isi ma tuu i latou i taavale ua gaosia i le galuega e sili atu le taugofie - o le averesi o le 10.10 euros i le itula i Czech Republic e faasaga i le 38 .70 euros i Siamani.

O le iʻuga o oloa e laʻititi pe leai foi i tua atu o isi i tulaga faʻapitoa, ma e oʻo lava i le sasaina o latou "uso" i faʻatusatusaga i le lomitusi faʻapitoa, o se tulaga e le fiafia i ai Volkswagen. E le o Skodas e tatau ona i ai i le pito i lalo o le vaega?

Fa'ai'uga e pei o le mafua'aga e fa'atau ai se Tapolo pe a mafai ona maua se Octavia e sili atu le vateatea ma le tekonolosi tutusa mo se tau e sili atu le taugofie e le o se mea fou. I le pito i luga, o Skoda o loʻo faʻatulagaina pea le maualuga i suʻesuʻega faʻalagolago.

I le taimi nei o loʻo sauni le vaega e ulufale atu i se vaitau fou o le eletise eletise, ua manaʻo Volkswagen e faʻaitiitia le lelei o Skoda, manatu e le talafeagai, ma toe faʻaleleia atili ona faʻailoga. O se feeseeseaiga e le fou ma toe faaolaolaina feeseeseaiga i le fatu o le vaega Volkswagen - feeseeseaiga i le va o tupe mama ma galuega, ma le va o le pulea tutotonu ma le tutoatasi mo ana ituaiga 12.

E faapefea ona suia le tulaga?

Faatasi ai ma fofo o loʻo tuʻuina atu o le siʻitia lea o le tau o totogi e faʻaoga lelei ai tekinolosi ua atiaʻe e isi ituaiga o le vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, avanoa i le MQB platform na fausia e Volkswagen ma o le faʻavae lea o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga uma a le ituaiga: Octavia, Superb, Kodiaq ma Karoq.

Peitaʻi o isi mea taufaamataʻu ua aliali mai i le lagi. O le pa'ū o le faʻatauga o faʻataʻitaʻiga e pei o le Golf ma Passat ua lamatia ai galuega i Siamani ma ua uma ona faʻaalia e iuni lo latou popolega. Ae ui i lea, o le taufaamatau o le manuia o Skoda e mafai foi ona uiga o se fofo mo fale gaosi Siamani.

I se isi faaupuga, o le tuʻuina atu o se vaega o le gaosiga a Skoda i fale gaosi Siamani - o loʻo iai nei le tele o gafatia - o le a puipuia ai galuega a Siamani. Ae o le faaui i tua o le gaosiga mai faleoloa Czech, i le isi itu, e fesiligia ai le 2000 galuega, e tusa ai ma le Czech Union autu.

Herbert Diess, Pule Sili o le Volkswagen brand e finau e tatau ona faia ni laasaga e puipuia ai le Siamani mai le tauvaga tuusaʻo ma faʻataʻitaʻiga Skoda taugofie. O lenei mea e manaʻomia ai le tele o le eseesega i le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o tagata e lua, aemaise lava pe a faʻatatau i faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, o Volkswagen ma Skoda o loʻo saunia se faʻaogaina eletise eletise mo le vaega tutusa.

Taua i totonu - e tatau ona avea lea ma taulaiga?

E pei ona faalauiloa e Volkswagen i nai masina talu ai, i lenei lalolagi fou, o lona tauva o Tesla. E le tatau ea ona avea lena ma taulaiga? O Matthias Mueller, le Pule Sili o le vaega, na faʻaumatia le feeseeseaiga e ala i le matauina o le lata i le 100 faʻataʻitaʻiga i totonu o le vaega, e le mafai ona laa le tasi i le isi. Ma o nisi tauvaga i totonu e maloloina foi.

Ae pe le o le afaina ea o le tasi ituaiga o le vaega e faasaga i le isi e iu ina afaina ai le vaega atoa? E foliga mai e manino le savali. E tatau ona iloa Skoda lona nofoaga i le filifili meaai: i le faavae.

Faitau atili