BMW 3 Fa'asologa 100% eletise. E i ai se tatou tauva mo le Tesla Model 3?

Anonim

Naʻo le taimi na matou manatu ai o le BMW X3 fou o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o se augatupulaga fou o taavale eletise mo le ituaiga Bavarian, faʻauta, o le fuafuaga eletise a le BMW e mafatia i sina suiga. A uma mea uma, o le a avea le BMW 3 Series, le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu a le BMW, lea o le a taʻitaʻia ai le taʻiala a le Bavarian brand's zero-emissions strategy.

O le tala na tuuina mai e le Siamani tamaoaiga i aso taitasi Handelsblatt, i le taimi nei ua uma ona lipotia e le lala sooupu Reuters.

E foliga mai o le faʻataʻitaʻiga fou o le a tuʻuina atu i le Frankfurt Motor Show (o ata o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga e na o se faʻataʻitaʻiga) ia Setema, ma o le ai ai se lautele e tusa ma le 400 km, 50 km sili atu nai lo le vaʻaia vaʻaia mo le Model 3 i lona tulaga faavae. Mo isi, o faʻamatalaga faʻapitoa o le Series 3 e leʻi faʻaalia.

Afai e faʻamaonia, o lenei tram e tatau ona avea ma vaaiga muamua o le tupulaga fou o le BMW 3 Series, o le oloa o le CLAR platform - pei o le BMW X3. I le fa'aopoopoina i se fa'asologa o mea e leai ni fa'avevela (ma penisini/Tisele filifiliga), o fa'ailoga uma e fa'apea o le Fa'asologa 3 o le a iai fo'i ia le itiiti ifo ma le tasi le plug-in hybrid variant.

E tasi le mea e mautinoa: ina ua uma ona lafoaʻia le manatu o le atinaʻeina o se elemene lona tolu mo lona i-range, o le lumanaʻi o fuafuaga a le BMW "lanu meamata" o le a aofia ai le eletise o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei i le lautele. Ma o le Fa'asologa 3 e tatau ona muamua.

BMW 3 Fa'asologa Fa'asologa

Ata: BMW 330e iPerformance

Faitau atili