Ford B-Max o le a le toe gaosia. Fai le auala mo le vaega SUV

Anonim

Na gaosia talu mai le 2012 i le fale gaosi Ford i Craiova, Romania, o le Ford B-Max o le a faʻagata ia Setema, e tusa ai ma le lomitusi Romanian. O le fa'ai'uga e le o se mea e ofo ai: o fa'atauga o tagata fa'atau oloa i Europa ua matua pa'u i tausaga talu ai nei.

E le gata i lea, o le mea tonu lava i le Craiova o le a faia ai le gaosiga o le Ford Ecosport mo Europa, o se faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻatau atu iinei, lea e oʻo mai i le taimi nei na faia i Initia. O le SUV compact na faʻafouina talu ai nei, ae o le Europa, lea e foliga mai e le tele se eseesega mai le American version, e leʻi faʻalauiloaina. I so'o se tulaga, e tatau i le Ecosport ona fa'apea "tupe fa'aalu a le aiga", ma sui ai le B-Max i le vaega B.

O lo'o tu'u i lalo ole C-Max, ma avea le Fiesta ma fa'avae fa'atekinisi, o le Ford B-Max lea e vave fa'ai'u pe a uma le lima tausaga o gaosiga. Ae o le a le na o ia.

O lo'o fa'aauau pea ona mou atu le eleele i uta a tagata la'ititi

Mo sina taimi i le taimi nei, ua suia e le au gaosi oloa tetele a latou MPV faʻapitoa - ma e le gata - i crossovers ma SUVs. O le mafuaʻaga e tutusa lava: o le maketi e foliga mai e le vaivai i SUVs, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o faʻatauga ma faʻateleina i tausaga talu ai nei.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻitaʻia nei faʻatauga i le vaega, naʻo le Fiat 500L - o se faʻataʻitaʻiga, e matua ese lava (pe leai ...) na faʻafouina talu ai nei - e tatau ona tumau mausali pe a maeʻa lenei tausaga 2017. E lamatia le avea o se tupu nofo toʻatasi talu mai le Opel Meriva, Nissan Note, Citroën C3 Picasso, Hyundai ix20, Kia Venga ma Ford B-Max o le a le toe faatauina atu i le "konetineta tuai".

I lona tulaga o le Opel Crossland X, Citroën C3 Aircross, Hyundai Kauai, Kia Stonic ma Ford Ecosport. O le i'uga ea o fe'avea'i a tagata?

Faitau atili