"O loʻu igoa o Lennart Ribring, ua 97 oʻu tausaga ma ou te aveina se Ford Mustang V8"

Anonim

“E leai se alofa e pei o le muamua”. Fai mai Lennart Ribring, o se "talavou" Suetena na faʻaaluina lona 97 tausaga o faia le mea e sili ona ia fiafia i ai: ave taavale Ford Mustang.

Lennart Riring na fanau i le 1919 i Suetena, ina ua na o le 11 tausaga le matua o le Model T iloga a Ford. O le taimi lava na ia ausia ai le matua o le matua, na maua ai e Riring lana laisene avetaʻavale, ma mai lena taimi na tupu ai lona naunau mo taavale. I le ogatotonu o le 1960s, o Lennart Riring o se tasi o tagata muamua i lona atunuu na umia se uluai Ford Mustang. "Na ou alofa i Mustangs muamua na sau ma talu mai lena taimi ou te leʻi mafaufau lava i se isi taavale. Sa ou lagona e pei o le tupu o le auala”, na ia tautino mai ai.

E silia ma le 50 tausaga mulimuli ane, o le naunau mo le "musele Amerika" e tumau. I aso nei, e ave e Lennart Ribring se faʻataʻitaʻiga sili atu le saoasaoa nai lo le 1964 faʻataʻitaʻiga - o le Ford Mustang fou, faʻapipiʻiina i le ea 5.0 V8 afi ma le 421hp, e naʻo le 4.8 sekone mai le 0 i le 100 km / h ma na o le tu i le 250 km / h.

VITIO: E sili atu i le 1.5 miliona kilomita i tua o le uili o le Porsche 356

I le 97 o ona tausaga, na ta’utino ai e Riring e le o toe tele ni tausaga o totoe e ola ai ma o le mea lea e tatau ai ona ia “faaaoga avanoa uma e fiafia ai i tua o le uili”. E ui i lea, o lenei “talavou” Suetena o loo maumauaʻi e lapataia avetaavale laiti i le saogalemu o avetaavale: “Ou te fautua atu ia i latou e faapuna muamua le vai ma aoao atili e uiga i se taavale a o lei aveina. E tatau lava ona tatou mafaufau i le saogalemu”.

O le vitio o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le taimi e tu ai Lennart Riring lau mustang fou mo le taimi muamua, faatasi ai ma lona atalii ma le afafine o lona atalii:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili