4WD… ma tolu faitotoʻa? O le GR Yaris fou o loʻo tuʻuina atu le tele ma sili atu o le "faʻafefeteina"

Anonim

Seia oʻo mai i le taimi nei ua taʻua o Yaris GR-4, o le pito sili ona mataʻutia o le faʻaoga Iapani na faʻatulagaina e le faʻailoga e pei GR Yaris . I le taimi nei, e le gata ina faʻaalia e Toyota le tasi teaser ae faʻamaonia pe a faʻaalia atoa le GR Yaris.

Ina ua uma le faalēaogāina o le Rally Ausetalia ua faamalosia ai le tolopoina o le tuʻuina atu o le Yaris sili ona taʻaloga, na faʻamaonia e Toyota o le a faʻaalia i tagata lautele i le Tokyo Motor Show (Tokyo Auto Salon, faʻapitoa mo mea faʻaoga ma faʻalogo), lea e tamoe. i le va o le 10 ma Ianuari 12th.

Ae mo le teaser na faʻaalia e Toyota, o loʻo tuʻu ai se isi fesili i le ea: e tolu faitoto'a le GR Yaris? Mo le taimi nei, o le Yaris fou e naʻo le lima-faitotoa tino, peitaʻi, o ata na faʻaalia e faʻaalia, e aunoa ma se masalosalo tele, o le tolu-faitotoa tino.

Toyota GR Yaris
Yaris GR ma na o le tolu faitotoa? E na o le tasi le au, o le faitotoa pito i luma e umi, ma e oo lava i le mamanu o le faamalama pito i tua e ese mai le mea na matou maua i le Yaris fou.

Mulimuli ane, o le igoa. I le taimi nei ua lauiloa o le Yaris GR-4, o le taʻaloga a le Yaris ua faʻaaogaina le igoa GR Yaris, mulimuli i le faʻataʻitaʻiga a lona "uso matua", le GR Supra.

O le a le mea ua uma ona iloa?

E ui lava na matou iloa le taimi o le a faia ai le faʻaaliga o le GR Yaris ma matou maua le avanoa i se isi teaser, o le mea moni o faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo teuina pea i le "mea lilo a atua".

Fa'asoa i la matou nusipepa

E foliga mai (ma faʻamasinoina i le vitio na tuʻuina atu e Toyota), o le GR Yaris e mafai foi ona sau ma taʻavale uma, e le natia lana musumusuga i le lalolagi o faʻasalalauga - e pei o Toyota o loʻo faia se faʻatagaga faʻapitoa. Ae mo masini, e tatau ona tatou faatali e saili po o le a le afi e maua ai le ola i le GR Yaris.

Ina ua maeʻa le Yaris GRMN e leʻi mafaufauina ma faʻateʻia, o loʻo faʻaauau pea le maualuga o faʻamoemoega mo le GR Yaris.

Faitau atili