O le fuafuaga lea a Alfa Romeo mo le isi 4 tausaga

Anonim

O lo'o fa'amoemoe le Fiat Chrysler Automobiles e fa'atauva'a atili le Alfa Romeo.

I le pepa aloaia mulimuli, na faʻaalia ai e le Fiat Chrysler Automobiles le fuafuaga faʻavae mo Alfa Romeo seia oʻo i le 2020. O le faʻamoemoe autu o le toe faʻaleleia o le agaga taʻaloga ma le faʻatulagaina o Alfa Romeo o se faʻailoga maualuga i luga o le lalolagi. Mo lenei mea, o loʻo faʻamoemoe le faʻailoga e faʻamalosia lona vaʻaia ma ono taʻavale fou mo vaega eseese, i le va o le 2017 ma le 2020.

I le faʻaopoopoga i le faʻalauiloaina o le SUV muamua i lona talafaasolopito - Alfa Romeo Stelvio - lea e mafai ona tupu mulimuli ane i lenei tausaga, o loʻo i ai fuafuaga a le Italia faʻailoga e gaosia ai se fale faʻailoga e fa-faitotoa, o se hatchback fou - lea e mafai ona manuia ai le taimi nei "Giulietta" - ma SUV fou e lua. E le gata i lea, o loʻo fuafua e Alfa Romeo ni faʻataʻitaʻiga fou se lua - lea na faʻaigoaina o le "Faʻapitoa" - o loʻo tau le maua lava ona auiliiliga.

E LEʻI misia: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, le tupu fou o le Nürburgring

O nei faʻataʻitaʻiga uma e tatau ona taulaʻi atu i maketi i Sasaʻe Tutotonu, Europa, Aferika, ISA, Kanata ma Mekisiko, ma afai e alu mea uma e pei ona fuafuaina, o le a faʻalauiloaina i le 2020.

alafa-romeo
Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili