Lamborghini Huracán LP610-4 Avio na tuuina atu i Sineva

Anonim

Matou te iloa uma lava a oʻo mai i le faʻatapulaʻaina o lomiga faʻasalalau e leai se tasi e pei o Italia. Iloa fa'amatalaga uma o le Lamborghini Huracán LP610-4 Avio.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaia ma taua na tuʻuina atu i le Geneva Motor Show i lenei tausaga, e aunoa ma se masalosalo, o le Lamborghini Centenario. Ae ui i lea, o le Lamborghini Huracán na maua foi le gauai a tagata pueata tioata faafetai i se lomiga faʻapitoa e faʻaaloalo i vaalele: o le Lamborghini Huracán Avio. E na o le 250 o le a gaosia.

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

O suiga e faʻatusatusa i le "masani" Huracán e naʻo le matagofie, mai le tino o loʻo valiina i le paolo Grigio Falco faʻatasi ai ma le faʻamaeʻaina o le "penina" i taʻaloga e lua e sopoia ai le taualuga ma le pulou (maua i le paʻepaʻe ma le efuefu). E ui o le lanu lanumoana e fetaui lelei ma lenei faʻataʻitaʻiga, e fa foi isi leo gaogao e fai ma filifiliga: Turbine Green, Grigio Vulcano, Grigio Nibbio ma Blu Grifo.

E LE'I MISIA: O le isi itu o le Geneva Motor Show e te le iloa

I luga foi o le pito i fafo o le Lamborghini Huracán Avio, o loʻo i ai ni nai "paʻi faʻapitoa" laiti o lenei lomiga faʻatapulaʻa, e pei o le "L63" logo i luga o faitotoʻa, e faʻatatau i le tausaga faʻavae o le faʻailoga iloga o SantʻAgata Bolognese. A'e i totonu, pa'u uliuli ma su'i pa'epa'e ae ave e Alcantara le tele o le fale. O loʻo maua foʻi faʻailoga "L63" i itu o nofoa taʻitasi ma se ipu faʻanumera lima i le faʻamalama o le itu i le itu o le avetaavale e faʻamaeʻaina ai eseesega o lenei lomiga faʻapitoa mai le Huracán.

Lamborghini Huracán LP610-4 Avio na tuuina atu i Sineva 20538_1

O le afi o le Lamborghini Huracán Avio e tumau pea, faatasi ai ma le V10 5.2 faʻapitoa faʻatasi ma le 610 hp ma le 559 Nm le autu autu mo le lipine ma le "mataʻutia" faʻavavevave o lenei faʻataʻitaʻiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili