Alpina B7 xDrive: le M7 e le manaʻo le BMW e gaosia

Anonim

Pe a tuʻufaʻatasia le mana, faʻamalosi, taugata ma le Alpina iloa, o le taunuuga e mafai ona lelei. Le Alpina B7 xDrive o le a avea ma se tasi o fetu o le Geneva Motor Show.

O le peti fou a le Alpina saunia e ofoina mai ia i tatou uma le alualu i luma faatekinolosi o loʻo i ai i le BMW 7 Series, faia se laʻasaga i luma i tulaga o faʻatinoga. O le mea moni, o se ituaiga o BMW M7 ina ua maeʻa le maketi, e pei ona faʻamalosia e le Munich brand e le faʻalauiloaina se 7 Series na saunia e le M Performance division.

Leai se fa'afitauli, e fo'ia e Alpina. O le B7 o loʻo faʻaalia o ia lava o se sui talafeagai faʻafetai i lona 600hp o le mana ma le 800Nm o le maualuga maualuga (tau faʻatatau) avanoa i le amataga o le 3,000rpm. I'uga aoga? 0-100km/h ile na'o le 3.6 sekone ma le 310km/h le saoasaoa maualuga. Ina ia fesoasoani i le faʻaogaina o nei malosi uma, o le Alpina B7 o loʻo faʻapipiʻiina ma le Alpina Switch-Tronic e valu-saosaoa otometi faʻasalalau ma uili uma (o le "xDrive" nomenclature o loʻo faʻaalia ai lenei mea).

FESOASOANI: Faʻamanatuina e le tagata sauniuni Alpina le 50 tausaga

E ui lava i le faʻaaloalo i le maualuga o le 7 Series, o faʻamatalaga o le Alpina B7 e leai se avanoa mo le masalosalo: o se taʻavale taʻavale. O le gasese o le Chrome, fa'aleaga pito i tua ma uili 20" (ufi i pa'u Michelin Pilot Super Sport) o nisi ia o fa'amatalaga sili ona mata'ina. E lua lanu tulaga ese i fafo o loʻo avanoa: Alpina Blue ma Alpina Green Metallic - soʻo se paga e fetaui ma le lanu moana faʻamalo maualuga.

E le gata ai iina le tala. I totonu, o le pito sili ona taua o nofoa, taʻaloga taʻavale, paʻu-ufiufi dashboard, lua-leo faʻamaeʻaina laupapa ma se faiga infotainment e aofia ai tekinolosi faʻaaliga ulu, faiga faʻatautaia ma mea pueata tua.

E LE'I MISIA: Alpina B5 ma le 600 horsepower

O le Alpina B7 fou e tatau ona alu saʻo mai Buchloe, le tina o le tagata sauniuni Siamani, i Palexpo i Suiselani, lea e faia ai le Geneva Motor Show i tausaga uma - o se mea o le a faia i le masina a sau. A maeʻa, e tatau ona e faʻaauau pea i le Big Apple, lea o le a faia ai le Faleoloa a Niu Ioka.

Alpina B7 xDrive: le M7 e le manaʻo le BMW e gaosia 20577_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili