Mercedes Concept IAA na faʻaalia i Frankfurt

Anonim

E tusa ai ma le Mercedes, o le Mercedes Concept IAA (Intelligent Aerodynamic Automobile) o loʻo faʻatusalia ai le lumanaʻi o faʻataʻitaʻiga taugata a le faʻailoga. Na tuʻuina atu o ia i le Frankfurt Motor Show o se tagata e umia faʻamaumauga lelei.

O faʻataʻitaʻiga taugata o loʻo oʻo mai a le star brand o le a sili atu ona lelei nai lo se isi lava taimi, faʻatasi ai ma le Mercedes Concept IAA faʻaalia i le Frankfurt Motor Show o le aerodynamics ma le mamanu e mafai ona o faatasi e aunoa ma le faʻafefe. Na tuʻuina atu o ia o se tagata e umia faʻamaumauga, faʻatasi ai ma le toso o le 0.19 cx.

O auala aveta'avale e o'o atu i le tino

Fa'agalo le fa'amau e tu'u ai le ta'avale i le "ta'aloga ta'aloga", po'o le "fa'amafanafanaga", o se mea ua tuana'i. Ua fa'ailoa mai e Mercedes ni ta'avale fou se lua e suia ai foliga o le tino, e fa'aogaina ai le eletise aerodynamic panels.

FESOASOANI: Le ata muamua o le Mercedes Concept IAA

LE " Faiga mamanu ” o lo'o galue e o'o i le 80 km/h. I lenei faiga, o le tino o le Mercedes Concept IAA o loʻo tumau pea le "foliga muamua", suia mai lena saoasaoa i le "Aerodynamic mode". O le mea lea e ave ai mea i le Transformers-mea tatau fua.

Mercedes Concept IAA Frankfurt 2015 (9)

I le " faiga aerodynamic "O le Mercedes Concept IAA e tupu i le 390mm, faʻatasi ai ma le pito i tua ma luma e faʻalauteleina i le igoa o le aerodynamics. Na'o le auala lea na mafai ai ona fa'amaonia le toso fa'atasi o le 0.19 cx. O lenei ta'aloga e otometi atoa ma o lona aafiaga ua fa'ata'ita'iina fa'atekinolosi mo le silia ma le 1 miliona itula.

Tupe totogi

I le tulaga o faʻamanuiaga, o le Mercedes Concept IAA e le faʻanoanoa. O lo'o i ai se afi fa'atosina (petrol/eletise) i lalo o le ponaivi, e maua ai le 278 hp le malosi, ma le maualuga maualuga o le 250 km/h (fa'atapula'a).

O lenei aafiaga i luga o foliga vaaia o le Mercedes Concept IAA o loʻo i ai aʻafiaga masani i luga o le taumafaina ma le faʻaaogaina o le C02, o le tulaga muamua aloaia e oʻo atu i le 28 g / km o le CO2 ma le 66 km o le eletise eletise.

Mulimuli i lenei mea ma isi Frankfurt Motor Show tala fou i Razão Automóvel

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Mercedes Concept IAA na faʻaalia i Frankfurt 20580_2

Faitau atili