DS X E-Tense. Ta'aloga, eletise, manino ma… le tutusa

Anonim

E tulaga ese mo le le tutusa o lona foliga ma amata ai se uiga fou i le X - lea o le a mautinoa lava tatou vaʻaia i faʻataʻitaʻiga gaosiga i le lumanaʻi - o le DS X E-Tense o se ta'avale ta'aloga eletise mama, e mafai ona fa'aogaina e o'o atu i le tolu tagata nofoia, fa'afetai i le i ai o se fale e matua'i fetu'una'i.

O le manatu Farani foi e iai le avanoa e 100% avetaʻavale tutoʻatasi, lea e mafai ai e le avetaʻavale ona avea ma pasese i soʻo se taimi e le manaʻo ai e ave taavale. E ui lava, matou te talitonu, e tatau ona faigata lenei mea ona o le i ai o ni afi eletise se lua - faʻatulagaina i luga o uili pito i luma -, mafai ona ofoina atu le malosi atoa o le 1360 hp!

Peita'i, e na'o le malosi atoa e maua pe a fa'aogaina le "Circuit" mode. Talu ai, i le faʻaaogaina i aso uma i luga o auala, e foliga mai e gata i le "na'o" 540 hp . E ui lava i lea, e le o se malosi tele ea e na o uili pito i luma? Na'o le lalolagi o manatu...

DS X E-Tense Concept 2018

Asymmetry e manino mai lenei manatu.

Fola tioata… ma totonu matagofie

O le autu asymmetric e fa'alautele atu i totonu, e lua vaega ma'oti. O le aveta'avale e avea ma pasese i le itu taumatau o le fale - nofo to'atasi pe fa'atasi.

O le manino e tu i fafo, faʻafetai i le faʻaogaina o tioata, e le gata mo le dome e fai ma taualuga, ma mo le i ai o se fola tioata manino electro-chromatic, ina ia mautinoa ai se vavalalata vavalalata i le va o le avetaavale ma le auala.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Le mea o loʻo afifi pea i le paʻu sili ona lelei e mafai e DS ona ofoina atu, fiafia i se siosiomaga o le faʻamamaina lelei tutusa ma le i ai o fafie ma uʻamea, mai nofoa faʻafefe ma le massage galuega, aemaise lava le aofia ai.

O lea la, ona o le mea na folafola mai e lenei DS X E-Tense, e mafai ona tatou faʻamoemoe o le 2035 e vave oʻo mai!…

Faitau atili