O lo'o galue Hyundai i le Kauai N. E ui lava e le'i maua e le fa'ata'ita'iga le moli lanumeamata...

Anonim

O faʻamatalaga ua uma ona faʻamaonia e le faatonu o le 'N' matagaluega, le Siamani Albert Biermann, i faʻamatalaga i le Auto Express, lea na ia manatu ai o ana inisinia o loʻo galulue ma se taʻavale suʻega.

“O a’u lea na fai atu ia i latou e agai i luma le atinaeina o le taavale, ma e amata mai i inei, o le a tatou vaai po o le a le mea e tupu, e tusa ai ma le faamaoniga o le poloketi e le komiti faatonu,” o le tala lea a Biermann.

E mautinoa lava, o le a tatau ona i ai le faiga faʻamalosi tutusa e pei o le i30 N. Ioe, e mafai ona tatou tuʻuina atu Kauai tunings eseese i le tulaga o le taofia ma le taʻavale, e ui lava o loʻo i ai vaega masani e mafai ona tatou faʻaogaina, aua o le a avea ma se uili i luma. , pei o le i30 N. Ae ua uma ona matou iloa o le a matou faʻaaogaina le afi tutusa ma le atigipusa i le Kauai N.

Albert Biermann, faatonu o le matagaluega maualuga 'N'
Hyundai Kona 2018 suega
E ui lava e leai se faʻamautinoaga o gaosiga, o le Hyundai Kauai N ua uma ona taʻavale i luga o le Nürburgring

Motor? E tutusa ma le i30 N, e aunoa ma se masalosalo!

Manatua o le Hyundai i30 N o loʻo i ai se poloka penisini 2.0 turbo, e tatau ona aitalafu, i lona tulaga sili ona malosi, faatasi ai ma le pusa Performance, 275 hp ma le 352 Nm o le malosi. . Tulaga taua, faʻatasi ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa (otometi ua faʻatulagaina mo se taimi puupuu), faʻatagaina oe e faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 6.1s, faʻapea foʻi ma le oʻo atu i le maualuga maualuga o le 250 km / h .

Hyundai i30 N
Muamua Hyundai ma le mataitusi 'N', o le i30 N o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu lona 250 hp 2.0 Turbo i le Kauai N.

I le tulaga o le Hyundai Kauai N, o tala o loʻo taʻu mai ai, afai e maua le moli lanumeamata mai le "pule" o Hyundai, o le poloka lava e tasi e le sili atu i le 250 hp, o lona uiga, tutusa le malosi ma le i30 N e aunoa ma se faʻailoga Faʻatinoga. . Fa'atauaina, e ui lava i lea, o le a sili atu le maualuga nai lo le mea o loʻo i ai nei le pito sili ona malosi o le crossover, ma le 175 hp.

I luma o Kauai N… isi N

I le isi itu, ma e tusa lava pe tatou te leʻi vaʻai i le Kauai N ola, o loʻo i ai fuafuaga a Hyundai e faʻalauiloa le lua ma le tolu faʻataʻitaʻiga i lana vaega 'N', faʻavae i luga o le Veloster ma le i30 Fastback.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

I le tulaga o le 'N' ese'esega o le mea mulimuli, fa'amoemoe na'o mo maketi i Korea i Saute ma Amerika.

Faitau atili