Land Rover Defender fou ile 2018

Anonim

O le tu'ua o masini fa'ato'aga i tua, o le Land Rover Defender fou o le a talia fa'aonaponei.

Fai mai le nusipepa a Peretania o le sui o le Land Rover Defender e tatau ona oso i le maketi i le 2018, o le tausaga lea e faamanatu ai e le talatuu atoa-Peretania le 70 tausaga. Purists o le a le fiafia i le iloa o le Defender fou o le a le mulimuli i le laina faʻataʻitaʻi o loʻo iai nei.

FESOASOANI: Uo i le Kolisi, o se Puipui, ma se Tala Fa'aiu Fiafia

O le a avea ma Land Rover pito sili ona agavaa i luga ole auala, ae ole laina pito i totonu ma fafo e faʻaalia ai e le o iai. Ae, o le a avea ma se ituaiga o Range Rover Evoque ma se foliga sili atu punk. E mafai ona o'o atu ile fa tino eseese: fa'apuupuu 2-faitotoa version; 2-faitotoa ma malo-pito faʻapuʻupuʻu faʻamatalaga; 4-faitotoa umi umi; umi lomiga ma 4 piki-up faitotoa.

E tusa ai ma powertrains, o le Land Rover Defender fou o le a faʻaaogaina le eletise fou o Ingenium, faʻasoa ma Jaguar. O le lomiga lava lea e tasi o loʻo taʻua ai o Land Rover o loʻo galue i luga o le Terrain Response system e naʻo le lomiga lenei. Manatua: i ata o loʻo faʻaalia ai le Land Rover DC100 Concept, o loʻo faʻaalia o se tasi o manatu e faʻaosofia ai le mamanu o le Land Rover Defender fou.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

fou land rover puipuia 1

Punavai: automobilemag.com

Faitau atili