A e le iloa le taamilosaga ma e alu i totonu ma le "nafi i nifo"

Anonim

E tatau ona matou faʻanoanoa i le leiloa atoa o le Audi RS3 Sportback o le a e vaʻaia i lenei vitio. E le gata i lea, e leai lava se isi mea e faanoanoa ai nai lo le soona mautinoa o lē e ana.

O lenei faalavelave na tupu i le Circuit Chimay i Peleseuma. Ose taamilosaga iloga e sopoia e auala lautele ma e lei mauaina ni tauvaga aloaia talu mai le 1972. Talu mai lena taimi ua liua e avea ma nofoaga mo tafaoga ma isi mea tau afi - pe a motusia auala lautele e sopoia ai.

E lavelave lona faatulagaga. O le pi'o lea na tupu ai lenei fa'alavelave o lo'o muamua i se laina sa'o lea e faigofie ona sili atu i le 200 km/h. E masani lava, pi'o i le 90º muamua i sa'o o le fua sili lea mo se fa'alavelave. Faaopoopo nei i nei mea le leai o se malamalama e uiga i le matagaluega.

E oʻo lava i taofi sili ona lelei i le lalolagi o le a laveaʻiina le "avetaʻavale" o lenei Audi RS3 Sportback mai lenei faʻalavelave - masalo o le taula o se tane suauʻu, ma e oʻo lava i lena taimi tatou te le o mautinoa. O le taunuuga o loʻo vaʻaia:

Aofa'i leiloa o le Audi RS3 ma se lesona tele: aua le sili atu i tapulaa e aunoa ma le iloaina o le faatulagaga.

A e le iloa le taamilosaga ma e alu i totonu ma le
Masalo ma sina fa'alelei...
A e le iloa le taamilosaga ma e alu i totonu ma le
Lelei... galo le fa'apoloaiga.

Faitau atili